Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 18, 2024

World Party: Ο ANT1 επιβεβαίωσε την επανένωση Τανιμανίδη-Μαυρίδη με ένα βίντεο

Ο ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε το βράδυ της Δευτέρας (17/6) την επιστροφή της

ταξιδιωτικής εκπομπής World Party μέσω ενός σύντομου trailer. Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης ετοιμάζονται να ξεκινήσουν ξανά τις περιηγήσεις τους ανά τον κόσμο, όπως τους γνώρισε το ευρύ κοινό.


Η πολυσυζητημένη εκπομπή έκανε το ντεμπούτο της το 2013 στην ΕΡΤ3, ενώ το 2014 μεταφέρθηκε στον Alpha, όπου και ολοκληρώθηκε δύο χρόνια αργότερα, το 2016. Παρά την επιτυχία του προγράμματος, οι συντελεστές είχαν δηλώσει πως δεν συνεχίστηκε λόγω εσωτερικών διαφορών και διαφωνιών που οδήγησαν σε ρήξη στις σχέσεις τους.

 Η επανασύνδεση των δύο φίλων και συνεργατών έγινε στη βάφτιση των δίδυμων παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη στη Μύκονο το 2022, όπου παρευρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Στη διάρκεια των ετών, οι δημοσιογράφοι επανειλημμένως ρωτούσαν τους δύο άντρες για τις προσωπικές τους σχέσεις και την πιθανότητα επιστροφής του World Party. Πρόσφατα, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο που περιλάμβανε χάρτες, διαβατήρια και μια σκισμένη φωτογραφία από την εκπομπή, όπου εμφανίζονται ο ίδιος και ο Γιώργος Μαυρίδης.

Στο βίντεο, οι δύο φίλοι επανενώνουν τα κομμάτια της σκισμένης φωτογραφίας, υπονοώντας την επιστροφή του World Party. Η λεζάντα του βίντεο έγραφε: «Η ζωή είναι μια όμορφη περιπέτεια».

Το ίδιο βίντεο χρησιμοποίησε ο ΑΝΤ1 για να επιβεβαιώσει το βράδυ της Δευτέρας (17/6) ότι ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, έχοντας συμφωνήσει μεταξύ τους και με τον σταθμό, θα επανεντάξουν το World Party στο πρόγραμμα του καναλιού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου