Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 17, 2024

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Η αθλιότητα του κ. Πολάκη δεν έχει όρια – Το αυτονόητο θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ να τον καταδικάσει και να τον διαγράψει»

«Πυρά» κατά του Παύλου Πολάκη, ύστερα από τις δηλώσεις του κατά της Μαρίας Συρεγγέλα, εξαπέλυσε με δήλωσή της η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την προεδρία του κόμματος, Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία επισημαίνει ότι «οι ύβρεις και ο μισογυνισμός δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας», προσθέτοντας ότι «το αυτονόητο θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τον κ. Πολάκη και να τον διαγράψει».

Αναλυτικά στη δήλωσή της αναφέρει:


 «H αθλιότητα κ. Πολάκη δεν έχει όρια! Οι σεξιστικές συμπεριφορές του , ο τραμπουκισμός και η βαθύτερη αντιδημοκρατικότητά του δεν κρύβονται εδώ και καιρό, προκαλεί κάθε γυναίκα, κάθε δημοκράτη! Οι ύβρεις και ο μισογυνισμός δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας .

Το αυτονόητο θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τον κ. Πολάκη και να τον διαγράψει. Φαίνεται όμως ότι ξεπερνάει τις δυνάμεις του. Δεν ξεπερνάει όμως την δύναμη όλων των γυναικών είτε ασχολούμαστε με την Πολιτική είτε όχι να καταγγείλουμε κατηγορηματικά αλλά και όλων των κομμάτων να καταγγείλουν αυτές τις συμπεριφορές. Κάθε ανοχή είναι συνενοχή.


Όχι κύριε Πολάκη! Δεν θα το βουλώσουμε! Δεν θα δεχτούμε καμία «σύσταση» να κάνουμε καμία δουλειά όπως εσείς εννοείτε!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου