Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 10, 2024

Γωγώ Ατζολετάκη για Βλαδίμηρο Κυριακίδη: «Χτυπήθηκε πολύ άσχημα, έχασε τα πάντα

 

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε η Γωγώ Ατζολετάκη. Η γνωστή ηθοποιός, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ασχολήθηκε με τη θεατρική επιχείρηση.

Καταφέρατε μετά από τόσα χρόνια δουλειάς να αποκτήσετε κομπόδεμα;
Κομπόδεμα όχι, δεν θα το έλεγα. Δεν έχω μια μεγάλη περιουσία. Από την άλλη μεριά επειδή έχω ασχοληθεί με τη θεατρική επιχείρηση γύρω στα δέκα χρόνια, ξέρω πως είναι ένα αδηφάγο τέρας. Μια χρονιά μπορεί να πας καλά, αλλά αν ένα έργο δεν πάει καλά, θα τα χάσεις όλα. Ήμουν πάντα ίσα βάρκα ίσα πανιά αλλά αυτό δεν σου αφήνει το περιθώριο να κάνεις λεφτά.
Πολλοί συνάδελφοί σας έχουν δηλώσει πως καταστράφηκαν οικονομικά λόγω των θεατρικών επιχειρήσεων. Όπως ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης…
Βέβαια ο Βλαδίμηρος χτυπήθηκε πολύ άσχημα, έχασε τα πάντα. Θέλει μεγάλη σύνεση, ψυχραιμία και ταπεινότητα. Ακόμη και στην κορυφή της επιτυχίας μας πρέπει να περιμένουμε την πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου