Ντοματούλα, σ' αγαπώ 💓 ακόμη και τώρα που δεν είσαι τόσο... στα καλύτερά σου 💓🍅
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
- 1
Λαδώνω ένα πυρέξ 30Χ20.
- 2
Απλώνω το πρώτο φύλλο σφολιάτας και το λαδώνω. Βάζω τις ροδέλες της ντομάτας και τις πασπαλίζω με 1 κ.σ. γαλέτα.
Συνεχίζω με τις ροδέλες της πιπεριάς και του κρεμμυδιού. Πασπαλίζω με λίγο αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. - 3
Προσθέτω τις φέτες τυριού και απλώνω μία δεύτερη στρώση από ροδέλες ντομάτας, πιπεριάς και κρεμμυδιού και πασπαλίζω πάλι με 1 κ.σ. γαλέτα, λίγο αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
- 4
Απλώνω το τριμμένο τυρί σε όλη την επιφάνεια, σκεπάζω με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και το χαράζω σε 10 κομμάτια.
- 5
Το λαδώνω και πασπαλίζω με λίγο σουσάμι.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς μέχρι να ροδίσει, περίπου για 30-40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου