Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 23, 2024

Ντέμη Γεωργίου: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της – Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της

Έφυγε από την ζωή σήμερα (22/7), η σεφ Ντέμη Γεωργίου. Η πρώην

παίκτρια του MasterChef άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 39 ετών, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.


Όπως έκαναν γνωστό οι φίλοι της μέσα από τα social media, όσοι το επιθυμούν θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην Ντέμη Γεωργίου, την ερχόμενη Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 12.00. Η κηδεία της σεφ θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ επιθυμία της πρώην παίκτριας του MasterChef ήταν να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά.

Επίσης, οι φίλοι της εξήγησαν στο βίντεο που δημοσίευσαν πως αντί για στέφανα, η Ντέμη Γεωργίου θα ήθελε όσοι μπορούν να κάνουν μια δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου.

 


Υπενθυμίζεται ότι η σύντροφος της αδικοχαμένης σεφ, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, ανέφερε σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Summer’s Cool» ότι: «Σας ευχαριστούμε θερμά για το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνετε προς το πρόσωπο της Ντέμης Γεωργίου. Παρακαλούμε θερμά να τηρηθεί η απαραίτητη διακριτικότητα προς την εκλιπούσα και τους συγγενείς της, καθώς οι στιγμές που διανύουμε είναι δύσκολες και άκρως προσωπικές»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου