Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 14, 2024

Θεσσαλονίκη: Η κίνηση που πυροδότησε την αιματηρή συμπλοκή στη Γιαννιτσών – Τι αποκαλύπτουν βίντεο από το σημείο

Μία κίνηση που έχει καταγραφεί σε κάμερα καταστήματος της περιοχής

του σιδηροδρομικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη αποτυπώνει την έναρξη του καβγά μεταξύ δύο φίλων, πακιστανικής καταγωγής, που οδήγησε στην αιματηρή συμπλοκή, της περασμένης Πέμπτης.


Ο 29χρονος έχασε την ζωή του, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε κρίσιμη κατάσταση με τραύμα στον μηρό. Οι δύο άνδρες ήταν φίλοι.

 Σύμφωνα με τα στοιχεία του βίντεο που πληροφορήθηκε η Voria.gr, πριν οι δύο άνδρες πιαστούν στα χέρια διακρίνεται ο 29χρονος να προσπαθεί να βάζει το χέρι στην τσέπη του 17χρονου.

Αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για μία προσωπική συναλλαγή που πυροδότησε τον καβγά με συνέπεια να χάσει την ζωή του ο 29χρονος. Από την άλλη μέλη της πακιστανικής κοινότητας που ήταν παρόντα στο περιστατικό περιέγραφαν ότι η διαφορά των δύο ήταν 100 ευρώ, ποσό που φαίνεται πως όφειλε το θύμα στον ανήλικο δράστη, χωρίς πάντως αυτό το σενάριο να έχει επιβεβαιωθεί από τις διωκτικές αρχές.

Δείτε το βίντεο της Voria.gr- Προσοχή, σκληρές εικόνες:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:06

Η διαμάχη ξεκινάει από την πλατεία Δυρραχίου και στη συνέχεια φαίνεται να κυνηγάει ο ένας τον άλλον μέχρι που πέφτουν αιμόφυρτοι. Αναφορικά με τη σκηνή της αιματηρής συμπλοκής φαίνεται πως ο 17χρονος χρησιμοποιεί το μαχαίρι, με το οποίο πλήττει τον φίλο του και τον τραυματίζει πολύ σοβαρά, με συνέπεια στη συνέχεια να χάσει τη ζωή του. Κατά τη διάρκεια της πάλης με το ίδιο μαχαίρι, που προφανώς έπιασε ο 29χρονος για να αμυνθεί, τραυματίζεται και ο ίδιος ο 17χρονος στον μηρό, με συνέπεια να υποστεί ακατάσχετη αιμορραγία. Την κατάσταση των δύο νεαρών αμέσως μετά τη συμπλοκή αποτύπωσαν με τα κινητά τους περίοικοι.

Η έρευνα των διωκτικών αρχών στρέφεται πλέον στο ενδεχόμενο να υπήρξε κάτι άλλο πίσω από τη συγκεκριμένη συναλλαγή, γι’ αυτό συγκεντρώνονται καταθέσεις από πρόσωπα που γνωρίζουν τους δύο νεαρούς Πακιστανούς. Το θύμα ζούσε χρόνια στη Θεσσαλονίκη, μάλιστα ήταν πατέρας δύο παιδιών που είχε με Ελληνίδα. Έκανε παρέα με τον ανήλικο τον τελευταίο χρόνο και μάλιστα οι σχέσεις τους χαρακτηρίστηκαν από άλλους φίλους τους ως άριστες.

Ο 29χρονος που έπεσε νεκρός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου