Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 20, 2024

Ψηφιακό μπλακ άουτ: Μέλλουσα νύφη άρχισε να χορεύει όταν έμαθε ότι ακυρώθηκε η πτήση της – Ξεκαρδιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Το παγκόσμιο… μπλακ άουτ της 19ης Ιουλίου 2024 σίγουρα θα περάσει στην ιστορία, ως «ψηφιακή πανδημία». Αεροδρόμια, τηλεπικοινωνίες, ΜΜΕ, των οποίων η λειτουργία είναι άμεσα συνδεδεμένη με λογισμικά ήταν τα «θύματα» της ψηφιακού μπλακ άουτ που ταλαιπώρησε για πολλές ώρες ολόκληρο τον πλανήτη.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εμφανίστηκε στα αεροδρόμια με χιλιάδες πτήσεις να ακυρώνονται. Φυσικά, στις περισσότερες των περιπτώσεων οι αντιδράσεις των επιβατών που δεν πέταξαν ποτέ για τον προορισμό τους δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές, με το χάος που επικρατούσε να τους οδηγεί κυριολεκτικά στην απελπισία.
 Όλοι; Όχι όλοι, όπως τελικά φαίνεται σε ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει μια γυναικά, στο άκουσμα της ακύρωσης της πτήσης της να σηκώνεται και να αρχίζει να χορεύει.

Μάλιστα, όπως γίνεται αντιληπτό είναι μέλλουσα νύφη, αφού στο κεφάλι της έχει ένα νυφικό πέπλο και μάλλον χάνει το μπάτσελορ πάρτι της.


Όπως φαίνεται στο βίντεο, με το που ακούγεται η ανακοίνωση της ακύρωσης της πτήσης της, εκείνη σηκώνεται στη μέση της αίθουσας αναμονής και αρχίζει να χορεύει, με ένα μεγάλο χαμόγελο να ζωγραφίζεται στο πρόσωπό της.


Οι απόψεις ακόμα διίστανται για το αν χάρηκε που έχασε την πτήση της ή αν απλώς ο χορός της ήταν μια μορφή… άμυνας στην ματαιωμένη πράξη κοινωνικής της αποκατάστασης.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου