Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 26, 2024

Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο... ΟΧΙ! Δεν ξεχνώ! Και δε το βουλώνω!

 

Αλέξανδρος Τσίγγος
Για αυτό εδώ, την Φαρμακοκινητική Μελέτη της Pfizer, ότι το σκεύασμα της απλωνόταν στον... ανθρώπινο οργανισμό, σε μέρη όπως τα γεννητικά όργανα ανδρών και γυναικών, επινεφρίδια διαπερνούσε τα αιμοφόρα αγγεία, πήγαινε στον εγκέφαλο κλπ, που το μετέδωσα σαν είδηση τον Ιούνιο του 2021, σε εκείνα τα 4λεπτα στις 2 παρά στην εκπομπή ΣΕΝΤΡΑ του Γιώργου Μπούζου Giorgos Bouzos, μια μελέτη της Pfizer, που υποχρεώθηκε να δώσει σε δημοσιότητα το υπουργείο υγείας της Ιαπωνίας, με την καταγγελία δυο ηλίθιων συμπολιτών μου, που γνωρίζω μόνα τα αρχικά ονομάτων και επιθέτων τους το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο υπέβαλε πρόστιμο 3000 ευρώ, ως διακίνηση ψευδών ειδήσεων.
Ένα ΕΣΡ που επανδρώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με επώνυμους αριστερούς δημοσιογράφους και ακαδημαϊκούς και υπηρέτησαν το έργο τους και επί Νέας Δημοκρατίας.
Αυτήν την εβδομάδα όλα τα απόρρητα αρχεία του Γερμανικού Ινστιτούτου Κοχ, ήρθαν στην δημοσιότητα.
Εκεί για μια ακόμα φορά διαπιστώνει κάποιος ότι όλες οι αποφάσεις που πάρθηκαν και όσοι σημαδεύτηκαν και στιγματίστηκαν όπως ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ, μάσκες Lockdown, και όλα τα υπόλοιπα που διαμόρφωσαν την ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
Ποτέ δε μετέδωσα την παραμικρή ΜΠΑΡΟΥΦΑ σε όσο χρονικό διάστημα επιτελώ αυτό που το αντιλαμβάνομαι σαν λειτούργημα και χρέος κύρια προς τον εαυτό μου αποζητώντας την Αλήθεια.
Πως νιώθω; Νιώθω οργή. Λυπάμαι για αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα. Νιώθω οργή και θυμό, πως άνθρωποι κατά τα άλλα υπεράνω υποψίας γίνονται δούλοι του μισθουλάκου τους και της προσωρινής τους εξουσίας και επίγειας ζωής τους.
Οργή που το μεγαλύτερο κομμάτι του λαού μου, έπεσε θύμα της προπαγάνδας και της κερδοσκοπίας στο όνομα μιας ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ που ένα χρέος υπηρετεί μόνο. ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
Α ΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ:
ένοιωσα όπως πολλοί άλλοι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ στον Τόπο μου Χωρίς να έχω Διαπράξει το παραμικρό έγκλημα!
Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση στέρησαν τα πολιτικά μας δικαιώματα και συνήργησαν στην καταστολή του Συντάγματος, των Πολιτικών Ελευθεριών, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στιγματίζοντας κάθε ένα που έθετε εύλογα ερωτήματα και αντιρρήσεις!
4 χρόνια μετά όλοι επιθυμούν να βάλουν πίσω την ναζιστικοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας και να ξεχάσουμε!
ΟΧΙ! ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ!








* Για την αλίευση και μεταφορά στο φιλόξενο "PRESS-GR" Νίκος Κλειτσίκας-, με ορισμένες, ελάχιστες περιπτώσεις που "ξεβρακώνουν" τη λεγόμενη "Ανεξάρτητη Αρχή" (ΕΡΣ), καθεστωτικό όργανο καταστολής κι επιβολής του νέου φασισμού, με φύλλο συκής τη "δημοκρατία" τους...
Η αληθινή δημοσιογραφία θα έπρεπε να φέρνει στη

δημοσιότητα όσα η εξουσία θέλει να παραμένουν μυστικά.
Γι' αυτό σήμερα, εκτός από πολύ σπάνιες εξαιρέσεις,


δεν υπάρχει πραγματική δημοσιογραφία και δημοσιογράφοι:


μόνον αργυρώνητα, άγρια μαντρόσκυλα της εξουσίας, με μικρό
ή μακρύτερο λουρί, που υπηρετούν την εξουσία με το αζημίωτο...
Αυτό "πληρώνει" σήμερα ο Αλέξανδρος Τσίγγος: Πραγματικός δημοσιογράφος, που έπρεπε να τιμωρηθεί ως παράδειγμα για όσους θα τολμούσαν να να μην είναι μαντρόσκυλα της εξουσίας. Έτσι, το ΕΡΣ αναλαμβάνει τον χυδαίο ρόλο του ως μαντρόσκυλο της εξουσίας!

Με την κατάρρευση του μύθου περί "θεϊκού" €μVολίου, υπάρχει κατάλογος-λίστα του ΕΡΣ για τους τρομοκράτες των ΜΜΕ, περί μη μετάδοσης του ιού, ασφάλεια κι όσα μέτρα καταστολής, ακόμη κι εναντίον επιστημών πιστών στον Όρκο του Ιπποκράτη, που επέβαλε η "υγειονομική δικτατορία";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου