Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 23, 2024

Αιματηρή συμπλοκή έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια με πυροβολισμούς

 

Νέο βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το enikos.gr, από την αιματηρή συμπλοκή με

πυροβολισμούς που είχε σημειωθεί έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, στις 13 Ιουλίου.


Η αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε οργανωμένους οπαδούς που είχε σημειωθεί αργά το απόγευμα του Σαββάτου, στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα από πυροβολισμούς, ενώ ακόμη ένα ξυλοκοπήθηκε.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που παρουσιάζει το enikos.gr, είναι η στιγμή που ξεσπούν τα αιματηρά επεισόδια, και φαίνονται δεκάδες άτομα να απομακρύνονται από το σημείο και να τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση.

«Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, εξιχνιάστηκε οπαδικό επεισόδιο. Για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά 74 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, όπλα, βεγγαλικά, ναρκωτικά για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού

Με τη συνδρομή διμοιριών της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, καθώς και αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, όλοι προσήχθησαν από το σημείο, ενώ, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συμμετέχοντες στο επεισόδιο τυγχάνουν οπαδοί ίδιας ομάδας.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν τέσσερις συλληφθέντες, δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Αθήνας.


Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 μοτοσικλέτες, κράνη, γκλοπ, μαχαίρια, σφαίρα, καδρόνια, γάντια, περιλαίμια και κινητά» αναφερόταν στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..


Για την υπόθεση, όλοι οι συλληφθέντες είναι αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες και συγκεκριμένα 5 κακουργήματα και σωρεία πλημμεληματικών πράξεων.


Οι περισσότεροι αρνούνται όσα τους αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι δέχτηκαν επίθεση από ομάδα 30 – 40 ατόμων και όταν απευθύνθηκαν στους αστυνομικούς για να τους προστατεύσουν και να συλλάβουν όσους τους επιτέθηκαν, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ίδιους.


Όπως έγινε γνωστό, τέσσερις από τους κατηγορούμενους ανήκουν και σε εγκληματική οργάνωση που εμπλέκεται σε εκβιάσεις, εμπρησμούς καταστημάτων, ρίψεις χειροβομβίδων, ξυλοδαρμούς και διακίνηση ναρκωτικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου