Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 16, 2024

ΣΟΚ! Νανορομπότ σε 96 εκατομμύρια "εμβολιασμένους" Ιάπωνες!

 

 Νίκος Κλειτσίκας

Η «τακτοποίηση των λογαριασμών»...


Η Ιαπωνία κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την εύρεση Νανορομπότ σε 96 εκατομμύρια Ιάπωνες.

«Αυτά είναι απίστευτα νέα!
Για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια μια κυβέρνηση
αναγκάζεται να παραδεχτεί δημόσια ότι οι πολίτες της
ήταν θύματα, με τη δική της συνενοχή,
της μεγαλύτερης συνωμοσίας που έχει συμβεί τα τελευταία 100 χρόνια.
»
Φεντερίκα Φραντσεσκόνι

Η ανακάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια της συνήθους παρακολούθησης μετά τον εμβολιασμό, όπου μια ομάδα Ιαπώνων επιστημόνων παρατήρησε ανωμαλίες σε δείγματα αίματος από εμβολιασμένα άτομα. Περαιτέρω έρευνες αποκάλυψαν την παρουσία αυτών των νανορομπότ, τα οποία είναι ικανά να επηρεάσουν τόσο τις σωματικές όσο και τις ψυχικές διαδικασίες.
Αυτή η τεχνολογία εισήχθη στο ανθρώπινο σώμα μέσω ορού mRNA κατά του Covid.
Η ιαπωνική κυβέρνηση ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες της και απειλεί να αποκαλύψει τη συνωμοσία που σκαρφίστηκαν οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες (Big Pharma) και η παγκοσμιοποιητική ελίτ.

Με ποιο θάρρος κι απύθμενο θράσος θα συνεχίσουν τώρα άλλες κυβερνήσεις, πολιτικά κόμματα, "ειδικοί" κομπογιαννίτες με ασυλία κι ακαταδίωκτο...  να αρνούνται τις αποδείξεις ότι επέτρεψαν στους ανθρώπους να υποβληθούν σε μαζικούς πειραματισμούς με την εισαγωγή νανοτεχνολογιών στη μετάβαση από την ανθρωπότητα στον μετανθρωπισμό; Βίντεο: "https://rumble.com/v5agvnd-japans-declares-state-of-emergency-after-nanobots-found-in-96-million-citiz.html"

Μπορείτε να διαβάσετε την επιστημονική μελέτη που καταδεικνύει την παρουσία νανοτεχνολογιών σε ορούς mRNA, εδώ  Real-Time Self-Assembly of  Stereomicroscopically Visible Artificial Constructionsin Incubated Specimens of  mRNA Products Mainly from Pfizer and Moderna: A Comprehensive Longitudinal Study

Αυτά δεν τα έλεγαν οι συνωμοσιολόγοι, οι εχθροί της επιστήμης, οι ψεκασμένοι;

Ακόμη κι οι καθεστωτικοί υπαλληλίσκοι της εξουσίας, το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ποια "Ανεξάρτητη Αρχή" κι άλλα παραμύθια της Χαλιμάς), έδωσαν και δίνουν τις μάχες της καταστολής κι εξόντωσης: Αλέξανδρος Τσίγγος, Δημοσιογράφος (με Δ κεφαλαίο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο... ΟΧΙ! Δεν ξεχνώ! Και δε το βουλώνω!

 Καθ. Angus Dalgleish: «Η χρήση ενέσεων mRNA είναι εγκληματική αμέλεια»!

Ένα γιγάντιο ενιαίο "εθνικό" Μέτωπο, όπως αυτό του αγώνα εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, το "δικαίωμα αυτοάμυνας" των βρεφοκτόωνων σιωναζί: Το "Κόμμα 3η, 4η, 5η Δόση" και πάμε μέχρι όπου αποφασίσουν οι πραγματικοί κυβερνώντες, το ενιαίο "Κόμμα Μαζικοί €μVολιασμοί -πιστοποιητικό για εργασία & καθημερινότητα"... όπως επιτάσσουν οι πολυεθνικές Big Pharma..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου