Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 23, 2024

ΗΠΑ: Νεκρό 9χρονο αγόρι σε τραγικό τροχαίο – Η μητέρα του οδηγούσε ανάποδα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας

Οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε νωρίτερα την Πέμπτη (22/8) στο Λονγκ Άιλαντ των ΗΠΑ. Μητέρα ενός 9χρονου αγοριού οδηγούσε ανάποδα σε κεντρική λεωφόρο της περιοχής με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενα οχήματα, που δεν πρόλαβα να την αποφύγουν. Τραγικός απολογισμό ήταν ο θάνατος του μικρού αγοριού.

 Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η γυναίκα οδηγούσε για αρκετά χιλιόμετρα ανάποδα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με άλλα τέσσερα οχήματα. Μάλιστα, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, λένε οι Αρχές, που η μηχανή του αυτοκινήτου της γυναίκας εκσφενδονίστηκε μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά, μέσα σε παρακείμενο δάσος.

Νεκρό το αγόρι

Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος, απεγκλώβισαν αρχικά το αγόρι από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, όμως δεν άντεξε και στην πορεία προς το νοσοκομείο πέθανε.

Στην 32χρονη μητέρα έγινε αλκοτέστ και τεστ για ναρκωτικά, με τις Αρχές να υποστηρίζουν ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Από τη σύγκρουση, η μητέρα και άλλοι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.


Χαρακτηριστικό της κατάσταση στην οποία βρισκόταν η μητέρα που οδηγούσε το μοιραίο όχημα είναι το γεγονός ότι αν και της είχε γίνει σήμα από αστυνομικό να σταματήσει το αγνόησε πλήρως και συνέχισε την πορεία της, μέχρι τη σύγκρουση με τα άλλα αυτοκίνητα.


«Αυτό που συνέβη είναι μια ανείπωτη τραγωδία», ανέφερε σε δηλώσεις του εκπρόσωπος της Αστυνομίας. «Πρόκειται για μια τραυματική εμπειρία για όσους βρέθηκαν στο σημείο», πρόσθεσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου