Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 05, 2024

Έγκλημα μίσους: Καρέ – καρέ η άγρια επίθεση με σπρέι πιπεριού σε ταξιτζή… επειδή ήταν σκούρος – Δείτε το βίντεο

Επίθεση με σπρέι πιπεριού δέχτηκε από πελάτισσα οδηγός ταξί λόγω του χρώματος του δέρματός του.

Τα άγρια περιστατικά ρατσιστικής βίας έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο σε όλο τον πλανήτη και οι ΗΠΑ δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα.

Ψεκασμός οδηγού με σπρέι λόγω… χρώματος

Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας βίντεο τραβηγμένο από την κάμερα στο εσωτερικό ενός ταξί γνωστής εταιρείας, όπου μια πελάτισσα ξαφνικά ψεκάζει τον οδηγό με σπρέι πιπεριού. Στο βίντεο φαίνεται η πελάτισσα μαζί με μια φίλη της να κάθονται στο πίσω κάθισμα του αμαξιού, την ώρα που ο οδηγός κρατάει το τιμόνι έχοντας την προσοχή του στραμμένη στον δρόμο.

 Ξαφνικά, η μια γυναίκα πηδάει κυριολεκτικά στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και κολλάει το σπρέι στο πρόσωπο του άτυχου ταξιτζή, ψεκάζοντάς τον κατευθείαν στα μάτια. Ο οδηγός αμέσως σταματά την πορεία του και πετάγεται έξω από το αμάξι κρατώντας με τα δύο χέρια το ψεκασμένο πρόσωπό του, ενώ η δράστις φαίνεται να εξηγεί στην φίλη της γιατί το έκανε.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του ταξιτζή:


Όπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς ο Σοχέλ Μαχμούντ, ο οδηγός του ταξί, η γυναίκα φέρεται να είπε στη φίλη της ότι τον ψέκασε γιατί «το δέρμα του ήταν σκούρο».

«Η φίλη της τής φώναζε τι δ…λο κάνεις, τι συμβαίνει… Γιατί το έκανες αυτό», περιέγραψε ο άτυχος Μαχμούντ με την κοπέλα, σύμφωνα με τον ίδιο να απαντά: «Επειδή είναι σκούρος.

«Είναι σίγουρα έγκλημα μίσους», ανέφερε ο ψεκασμένος ταξιτζής.

Δείτε το βίντεο από την ώρα της επίθεσης:

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου