Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 25, 2024

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα εμφάνιση, στο πλευρό του Ουίλιαμ – Τι δείχνει για την υγεία της


 Ακόμα μία δημόσια εμφάνιση έκανε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, αυτή την φορά στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Ουίλιαμ. Είναι η πρώτη της εμφάνιση στο Crathie Kirk, μετά την αποκάλυψη ότι έχει καρκίνο και κάνει θεραπεία, νωρίτερα φέτος.


Η Κέιτ Μίντλετον, 42 ετών, εμφανίστηκε ευδιάθετη καθώς έφτανε στην κυριακάτικη λειτουργία, με τον πρίγκιπα της Ουαλίας Ουίλιαμ. Επίσης, απαθανατίστηκαν να κατευθύνονται στη σκωτσέζικη εκκλησία ο βασιλιάς και η βασίλισσα Καμίλα, ο δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργου – μαζί με τον γιο τους, και ο Τιμ Λόρενς.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ ήταν στον τελικό του Γουίμπλεντον, ενώ συμμετείχε και στο φετινό Trooping the Colour. Η πριγκίπισσα φόρεσε το ίδιο καπέλο που φόρεσε πέρυσι για μια κυριακάτικη εκκλησιαστική λειτουργία. Τότε φορούσε μια καμπαρντίνα Marlborough σε μπεζ ταρτάν από την Holland Cooper με σκούρο καφέ φεντόρα από μάλλινη τσόχα με φτερά, σχολιάζει η MilOnline.Το κομψό καπέλο, από την Hicks & Brown, κόστιζε 99 λίρες και διατίθεται σε διάφορα άλλα χρώματα, όπως καμηλό, σκούρο ροζ και καστανό.

Ο Ουίλιαμ οδηγούσε το αυτοκίνητο, χαμογελώντας καθώς συνομιλούσε με τη σύζυγό του, η οποία ήταν στην θέση του συνοδηγού. Ο Ουίλιαμ επέλεξε για την λειτουργία ένα ναυτικό μπλε κοστούμι.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα


Εν τω μεταξύ, ο Κάρολος, 75 ετών, και η Καμίλα, 76 ετών, έκαναν μια πολύχρωμη εμφάνιση με σκωτσέζικα σύνολα ταρτάν. Η βασίλισσα επέλεξε ένα φωτεινό πράσινο σακάκι, που κοσμούσε κόκκινες λεπτομέρειες στο γιακά και στα κουμπιά, συνδυασμένο με ένα ασορτί καπέλο.  Ο σύζυγός της έκανε μια κομψή στυλιστική δήλωση με ένα κιλτ, φορεμένο με ένα «σιωπηλό» γκρι σακάκι.

Η Κέιτ επιστρέφει αργά και σταδιακά στη δημόσια ζωή μετά τα νέα για την μάχη πού δίνει για την υγεία της.  Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η Κέιτ θα ακολουθήσει την βασιλική οικογένεια στο Balmoral αυτό το μήνα. Θα είναι το μεγαλύτερο ταξίδι της από τότε που μίλησε για την κατάσταση της υγείας της.

Η ίδια και ο πρίγκιπας της Ουαλίας έχουν μετακομίσει στο κτήμα των 50.000 στρεμμάτων στα σκωτσέζικα Χάιλαντς, όπως κάνουν κάθε καλοκαίρι από τον γάμο τους το 2011 και μετά. Ορισμένοι γνώστες φοβούνταν ότι φέτος θα μπορούσε να ήταν διαφορετική η κατάσταση, λόγω της κατάστασης της πριγκίπισσας.

Από τον Μάρτιο που ανακοινώθηκε ότι υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η Κέιτ ισορροπεί ως επί το πλείστον τον χρόνο της μεταξύ του Adelaide Cottage, του σπιτιού τους στο Ουίνδσορ, και του Anmer Hall, του εξοχικού τους στο Νόρφολκ, τα οποία απέχουν περίπου 125 μίλια μεταξύ τους.

Η παρουσία της θα θεωρηθεί από πολλούς ως περαιτέρω επιβεβαίωση ότι η πριγκίπισσα σημειώνει «καλή πρόοδο» μετά τη διάγνωσή της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου