Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 20, 2024

Κορινθία: Τουρίστας πάλεψε με διαρρήκτες για να σώσει την οικογένειά του – «Μπαίνανε απ’ όλα τα παράθυρα» – ΒΙΝΤΕΟ

 

Πολιορκία από ληστές μέσα στο σπίτι όπου παραθέριζε στην Κορινθία έζησε μια πενταμελής οικογένεια από τη Γερμανία τα ξημερώματα. Οι κακοποιοί έσπασαν τα τζάμια και επιχείρησαν να εισβάλουν στο εσωτερικό του σπιτιού, ενώ ο ιδιοκτήτης προσπαθούσε να τους αποτρέψει μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί. Μάλιστα, το περιστατικό κατέγραφε ο ανήλικος γιος του ιδιοκτήτη με το κινητό του τηλέφωνο.

Οι κακοποιοί σπάνε το παράθυρο δωματίου σε παραθεριστική κατοικία στην Ξυλοκέριζα Κορινθίας και προσπαθούν να εισβάλουν στο εσωτερικό της. Ο 46χρονος ιδιοκτήτης από τη Γερμανία προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους αποτρέψει, την ώρα που ο ένας ανήλικος γιος του καταγράφει το βίντεο με το κινητό και το μικρότερο παιδί κλαίει τρομαγμένο.

«Προσπάθησε να τους αποτρέψει με κάθε τρόπο»
Ο φίλος και γείτονας του Γερμανού, περιγράφει στον ΑΝΤ1 πώς ο πατέρας προσπάθησε να προστατεύσει την οικογένειά του: «Με τις φωνές, μ’ ένα σίδερο που σπάσανε το τζάμι, μ’ ένα σίδερο και πετάχτηκε μες στο σπίτι. Πήρε αυτό στα χέρια του και προσπαθούσε να τους διώχνει, όσο μπορεί. Μπαίνανε παράλληλα απ’ όλα τα παράθυρα. Σπάγανε δηλαδή περιμετρικά όλο το σπίτι, τα παράθυρα, δεν ήταν ότι ήταν από ένα παράθυρο μόνο, είχαν ανοίξει το παράθυρο του δωματίου, μετά σπάγανε το παράθυρο του σαλονιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου