Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 21, 2024

Χάρι – Μέγκαν: Ο ερωτικός χορός και το φιλί σε λέσχη σάλσα στην Κολομβία

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν μια εμφάνιση γεμάτη έρωτα, καθ’ όλη τη διάρκεια της

τετραήμερης περιοδείας τους στην Κολομβία.


Η περιοδεία ολοκληρώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, αφήνοντας πίσω της τις διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης στην Κολομβία, για το πόσο κόστισε στην χώρα, η ασφάλεια του άλλοτε βασιλικού ζεύγους.

Μετά τις διαμαρτυρίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και φωτογραφίες από την εν λόγω εμφάνιση του ζεύγους, σε στιγμές ευθυμίας, χορού και έρωτα.

Οι φωτογραφίες του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ δείχνουν το ζευγάρι νασ εκφράζει την αγάπη του ο ένας για τον άλλον κατά τη διάρκεια της σχεδόν βασιλικής επίσκεψης στην Κολομβία.

Την Κυριακή, ο Χάρι, 39 ετών, και η Μέγκαν, 43 ετών, έκαναν επίδειξη των χορευτικών τους ικανοτήτων , καθώς επισκέφθηκαν το Unidad Recreativa El Vallado στο Κάλι, το οποίο τυγχάνει επίσης να είναι η πρωτεύουσα της Salsa στον κόσμο.

Συναντώντας τα μέλη του Jóvenes en Cali, μιας οργάνωσης νεολαίας στην πόλη, το ζευγάρι απόλαυσε έναν καυτό χορό σάλσα, αγκαλιάζοντας και αγγίζοντας ο ένας τον άλλον, καθώς στροβιλίζονταν στην πίστα.

Σε μια φωτογραφία, η Meghan, που δείχνει τυπικά κομψή με μια λευκή λινή φούστα την οποία συνδύασε με το χρυσό ρολόι Tank Française της πριγκίπισσας Diana αξίας σχεδόν 21.000 ευρώ, άπλωσε το χέρι της για να πιάσει το πρόσωπο του Harry και με τα δύο χέρια, και να τον φιλήσει ερωτικά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου