Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 22, 2024

Βίντεο: Άνδρας στην Αυστραλία σκαρφάλωσε στο φτερό αεροσκάφους κατά την προσγείωση


 Το αεροπλάνο μόλις είχε εκτελέσει το δρομολόγιο Σίδνεϊ - Μελβούρνη. Το προσωπικό του αεροδρομίου ειδοποίησε τις αρχές και στη συνέχεια ο δράστης συνελήφθη

Στη σύλληψη ενός άνδρα που αποφάσισε κατά την άφιξη του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο να βγει από την έξοδο κινδύνου προχώρησαν οι αρχές στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης.


Ο επιβάτης της Jetstar περπάτησε στο δεξί φτερό του αεροσκάφους και στη συνέχεια κρεμάστηκε από εκεί προκειμένου να κατέβει στο έδαφος.


Σύμφωνα με την εταιρία, ανοίγοντας την έξοδο κινδύνου δημιουργήθηκε μια τσουλήθρα στο πίσω μέρος του αεροσκάφους που κατέληγε στην άτρακτο. Ο επιβάτης παρόλα αυτά προτίμησε να περπατήσει κατά μήκος του φτερού και να κρεμαστεί από εκεί.


Οι κινήσεις του επιβάτη προκάλεσαν σύγχυση σε πλήρωμα και επιβάτες και έτσι ειδοποιήθηκαν οι αρχές. Σύμφωνα με την επιβάτη της αερογραμμής, Audrey Varghese, ορισμένοι επιβάτες φώναζαν και έκλαιγαν, καθώς ο δράστης είχε αλλόκοτη συμπεριφορά, λίγο πριν ανοίξει την έξοδο κινδύνου.
«Αυτός ο άνδρας παρουσίασε περίεργη συμπεριφορά. Την στιγμή που το αεροπλάνο σταμάτησε την πορεία του, αυτός σηκώθηκε αμέσως από τη θέση του και όρμησε στην έξοδο κινδύνου», ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου