Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 29, 2024

Θύμωσε με την πεθερά της επειδή έκοψε τα μαλλιά της κόρης της πίσω από την πλάτη της – «Την είδα και τρόμαξα»

 

Οι γονείς μπορεί να έχουν παρατηρήσει την αγάπη που έχουν τα κορίτσια για τα μαλλιά τους. Πολύ συχνά, τα κορίτσια θέλουν να έχουν μακριά μαλλιά και η ιδέα να τα κόψουν, προκαλεί αντίδραση.

Μια γυναίκα έγινε έξαλλη με την πεθερά της, αφού αποφάσισε να κουρέψει τα μαλλιά της κόρης της, τα οποία σκόπευε να δωρίσει, χωρίς να της ζητήσει την άδεια. Η γυναίκα είναι μητέρα ενός κοριτσιού εννιά χρονών. Η κόρη της έχει κουρευτεί μόνο μια φορά στη ζωή της. Τα μαλλιά της είναι τόσο μακριά που φτάνουν μέχρι την μέση της. Η γυναίκα, η οποία δουλεύει ως νοσηλεύτρια, σκέφτηκε να προτείνει στην κόρη της να κόψει τα μαλλιά της μέχρι τους ώμους, και να τα δωρίσει.

«Περιμέναμε με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή»
«Ενθουσιάστηκε με την ιδέα και άρχισε να προετοιμάζεται», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα. Μια μέρα που κοιτούσε τα παιδιά η πεθερά της, πήρε τον γιο και την κόρη της γυναίκας και πήγαν στο κομμωτήριο, χωρίς να την έχει ρωτήσει.  Ο κομμωτής, αφού έκοψε πρώτα τα μαλλιά του αγοριού, μετά κούρεψε και την κόρη.

Έκοψε τα μαλλιά της τόσο κοντά, ίσα που κάλυπταν τ’ αυτά της, ενώ δεν τα κράτησε για να τα δωρίσει. Ακόμη χειρότερα, τα μαλλιά του κοριτσιού δεν χρειάζονταν καν τόσο πολύ κούρεμα, ήταν υγιή και γερά.

«Τρόμαξα όταν την είδα»

«Όταν την έφερε ο πατέρας της στο σπίτι και την είδα, τρόμαξα. Δεν έδειξα στην κόρη μου πόσο στεναχωρήθηκα επειδή δεν ήθελα να νομίζει ότι δεν είναι όμορφη με τα κοντά μαλλιά», είπε η γυναίκα.

Και συνέχισε: «Εντάξει, είναι όμορφη και με κοντά μαλλιά, αλλά ήθελα να μοιραστώ εγώ αυτή τη στιγμή μαζί της. Περιμέναμε τόσο καιρό με ενθουσιασμό μέχρι να έρθει η μέρα αυτή και να δωρίσουμε τα μαλλιά της για να βοηθήσουμε κάποιο άλλο κοριτσάκι και τα μαλλιά της πετάχτηκαν στα σκουπίδια».

Η γυναίκα έγινε έξαλλη με την πεθερά της, επειδή υπονόμευσε τη θέση της ως μητέρας και γιατί έκοψε τα μαλλιά της εγγονής της, χωρίς καν να το συζητήσει μαζί της. Για δύο εβδομάδες, δεν μιλούσε με  την πεθερά της. Όταν τελικά, της ξαναμίλησε, εξέφρασε την απογοήτευσή της και η πεθερά της απάντησε ότι είναι υπερβολική.


Ωστόσο, ζήτησε συγγνώμη που πήγε την κόρη της για κούρεμα χωρίς να της ζητήσει πρώτα την άδεια. Από τότε, η γυναίκα αποφεύγει την πεθερά της και εκείνη εξακολουθεί να την κατηγορεί ότι πήρε την κατάσταση υπερβολικά σοβαρά.


 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου