Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 03, 2024

Κέιτ Μίντλετον: Ο λόγος που είχε καταρρακωθεί, ύστερα από μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ


Τα Χριστούγεννα είναι μία πολύ σημαντική γιορτή για την βρετανική

βασιλική οικογένεια, η οποία κάθε χρόνο τα γιορτάζει με λαμπρότητα στο Σάντρινγκχαμ. Μάλιστα, η παρουσία της οικογένειας του βασιλιά Καρόλου στην πρωινή χριστουγεννιάτικη λειτουργία, τραβάει τα βλέμματα των βρετανικών, αλλά και των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα προτού η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παντρευτούν, η περίοδος των Χριστουγέννων είχε γίνει αιτία για μία έντονη τηλεφωνική κλήση μεταξύ του ζευγαριού, η οποία έληξε με κλάματα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, πριν από τον γάμο η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν μπορούσε να περάσει τα Χριστούγεννα με την βρετανική βασιλική οικογένεια στο Σάντρινγκχαμ.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όταν ήταν φοιτητές.
Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όταν ήταν φοιτητές. Πηγή: The Middleton Family

Αυτή βέβαια η βασιλική παράδοση “έσπασε” το 2017, όταν η Μέγκαν Μαρκλ συνόδευσε τον πρίγκιπα Χάρι και την υπόλοιπη οικογένεια στην εξοχική βασιλική κατοικία. Το ζευγάρι τότε ήταν μόνο αρραβωνιασμένο, ενώ παντρεύτηκαν λίγους μήνες αργότερα, στις 19 Μαΐου του 2018.

Μέγκαν Μαρκλ

Όπως αναφέρουν ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το 2006 δημιουργήθηκε μία ρήξη στην σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον εξαιτίας των σχεδίων που είχαν κάνει για τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται ότι είχε καταρρακωθεί όταν ο Ουίλιαμ είχε ακυρώσει τα σχέδιά τους την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει για το μέλλον της σχέσης τους.

Κέιτ Μίντλετον πρίγκιπας Ουίλιαμ
Πηγή: EPA

Με βάση την Mirror, στο βιβλίο της το 2011, “The Making of a Royal Romance”, η βασιλική συγγραφέας Κέιτι Νίκολς ισχυρίζεται ότι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είχε υποσχεθεί να περάσει ένα μέρος των γιορτών με την οικογένεια της τότε συντρόφου του, αλλά τελικά επέλεξε να μείνει με τη δική του, ενημερώνοντάς την Κέιτ Μίντλετον τηλεφωνικά την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων.

“Ο Ουίλιαμ είχε δεύτερες σκέψεις και κάθισε με τον πατέρα του και τη γιαγιά του για να συζητήσουν ειλικρινά για το μέλλον του με την Κέιτ. Και οι δύο τον συμβούλεψαν να μην βιαστεί για τίποτα“, γράφει η Νίκολς.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση.
Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση. Πηγή: princeandprincessofwales)

Υπενθυμίζεται ότι το 2007, το ζευγάρι χώρισε για λίγο και πηγές αργότερα ισχυρίστηκαν ότι η αείμνηστη Βασίλισσα ήταν απογοητευμένη από την εξέλιξη αυτή.

Σύντομα όμως ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν ξανά μαζί. Το 2010 το ζευγάρι ανακοίνωσε πως παντρεύεται, ενώ το 2011 ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με μια λαμπρή γαμήλια τελετή. Από τότε είναι μαζί και μάλιστα έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ Κέιτ Μίντλετον Παιδιά
Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου