Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 01, 2024

Κέιτ Μίντλετον: Φήμες για εμφάνιση – έκπληξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Ποιο αγώνισμα αναμένεται να παρακολουθήσει

Στο Παρίσι για να παρακολουθήσει από κοντά τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 είναι πιθανό να βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα η Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας που υποβάλλεται σε θεραπείες για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο, από τον οποίο πάσχει, έχει εκφράσει την επιθυμία της να μεταβεί στη γαλλική πρωτεύουσα, για να έχει την ευκαιρία να δει από κοντά κάποιο ή κάποια από τα αγωνίσματα.


Ερωτηματικό λόγω χημειοθεραπειών

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσία της Μίντλετον στους Αγώνες θα εξαρτηθεί από τη διάθεση και την φυσική της κατάσταση, καθώς το τελευταίο διάστημα υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγεία με το οποίο διαγνώστηκε.

 Ήδη, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ έκανε την εμφάνισή της στον τελικό του τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον, ενώ όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα αναμένεται να παρακολουθήσει το αγώνισμα της αναρρίχησης, που εισήχθη στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων για πρώτη φορά το 2020 στο Τόκιο.

Στο Παρίσι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

«Έχει πολύ όμορφες αναμνήσεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο και θα ήθελε να ξαναζήσει αυτή την ατμόσφαιρα και στο Παρίσι», αναφέρουν σχετικά πηγές από το παλάτι, σύμφωνα με την Express.

Το σίγουρο είναι ότι ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ, θα βρεθεί στο Παρίσι από την ερχόμενη Δευτέρα και κατά πάσα πιθανότητα θα έχει μαζί του τα μεγαλύτερα από τα τρία παιδία της οικογένειας, τη Σάρλοτ και τον Γεώργιο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου