Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 29, 2024

Βίντεο: Γυναίκες κλείδωσαν κοριτσάκι σε τουαλέτα αεροπλάνου για να σταματήσει να κλαίει – «Πανικός» στα social media


 Μια πολύ έντονη στιγμή έζησαν οι επιβάτες μιας πτήσης στην Κίνα, όταν δύο γυναίκες κλείδωσαν ένα νήπιο στην τουαλέτα για να σταματήσει να κλαίει. Στο βίντεο όπου έχει αποτυπωθεί το όλο συμβάν, φαίνεται ένα μικρό κοριτσάκι να κλαίει γοερά μέσα στην τουαλέτα του αεροπλάνου, με τις δύο γυναίκες να του φωνάζουν για να το συνετίσουν, κουνώντας του απειλητικά το δάχτυλο.

Χαρτομάντηλα για… ωτοασπίδες

Το ανήκουστο συμβάν έγινε σε πτήση από την Γκουιγιάνγκ προς την Σαγκάη το περασμένο Σάββατο (24/8), όταν το μικρό κοριτσάκι ξεκίνησε – σύμφωνα με τη Daily Mail – να κλαίει γοερά, ουρλιάζοντας. Το κλάμα του φέρεται να ήταν τόσο δυνατό και έντονο, με τους επιβάτες να βάζουν χαρτομάντηλα στα αυτιά τους, αντί για… ωτοασπίδες, ώστε να μην ακούνε τον συγκεκριμένο θόρυβο, αλλάζοντας ακόμη και θέση.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι επιβάτες έκαναν παράπονα στους παππούδες του παιδιού για την φασαρία, επειδή δεν ήξεραν πως να το κάνουν να ησυχάσει. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι ηλικιωμένοι επιστράτευσαν ακόμα και ένα κινητό τηλέφωνο για να του αποσπάσουν την προσοχή, χωρίς όμως επιτυχία.

Στη συνέχεια, η γιαγιά του μικρού παιδιού φέρεται να έδωσε άδεια σε δύο γυναίκες να την βοηθήσουν να ηρεμήσει το παιδάκι. Τότε, οι γυναίκες πήραν το παιδί και το κλείδωσαν στην τουαλέτα, με τη μια να τραβάει βίντεο από το όλο σκηνικό. Το βιντεοληπτικό υλικό, η γυναίκα που το κατέγραψε το «ανέβασε» στα social media με το σχόλιο ότι το έκανε για να συνετίσει το παιδί.

ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ

Ζητούσε την γιαγιά του

Σημειώνεται ότι μέσα στο κλάμα του, το παιδάκι ζητάει την γιαγιά του, με τις δύο γυναίκες να του λένε αυστηρά ότι θα μπορούσε να δει την γιαγιά του μόνο αφού σταματούσε να κλαίει. Μάλιστα, ακούγονται να του λένε ότι θα μπορέσει να βγει από την τουαλέτα μόνο αν δεν κλάψει για τα επόμενα τρία λεπτά.

ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η τοπική αστυνομία, που περίμενε στο αεροδρόμιο της Σαγκάης και παρενέβη με το που προσγειώθηκε το αεροπλάνο. Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι αστυνομικοί δεν έκαναν κάποια ενέργεια, παρά μόνο προχώρησαν σε παρατηρήσεις προς τους παππούδες του παιδιού σχετικά με την αντίδρασή τους στη συμπεριφορά που είχε το παιδί, που φέρεται να είναι μόλις ενός έτους.

ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ

Όπως ήταν αναμενόμενο, το περιστατικό προκάλεσε σωρεία σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να τίθενται είτε υπέρ της… μεθόδου των γυναικών, είτε κατά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου