Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 02, 2024

Μιλάνο: «Τους σκότωσα όλους και το έκανα μόνος μου» – Ομολογία σοκ του 17χρονου για την δολοφονία της μητέρας, του πατέρα και του αδελφού του

 

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις στην υπόθεση της τριπλής δολοφονίας στο Μιλάνο. Ο 17χρονος γιος της οικογένειας, ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον πατέρα, την μητέρα και τον μικρότερο αδελφό του, ηλικίας μόλις 12 ετών, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο έφηβος είχε μπει εξαρχής στο κάδρο των ερευνών, καθώς είχε παραδεχτεί ότι σκότωσε τον πατέρα του, υποστηρίζοντας ότι το έκανε για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την οικογένειά του. Ωστόσο, τελικά ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε την οικογένειά του και είπε ότι διέπραξε μόνος του αυτό το στυγερό έγκλημα. Είχε προηγηθεί πολύωρη ανάκρισή του από τους αστυνομικούς που ανέλαβαν την διερεύνηση της υπόθεσης.
Η τραγωδία έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, γύρω στη 1 π.μ., μέσα στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά της πόλης. Ο νεαρός ισχυρίστηκε αρχικά ότι άρπαξε το μαχαίρι και σε μια στιγμή απόγνωσης σκότωσε τον πατέρα του, προτού καλέσει αμέσως την αστυνομία, λέγοντας: «Σκότωσα τον πατέρα μου, ελάτε». Σύμφωνα με τους αρχικούς ισχυρισμούς του, ο πατέρας του σκότωσε τον αδελφό και τη μητέρα του μέσα στο δωμάτιό του και στη συνέχεια ο ίδιος επιτέθηκε στον πατέρα του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Αυτή η εκδοχή, όμως, τέθηκε υπό αμφισβήτηση από την πρώτη στιγμή. Οι ιατροδικαστικές έρευνες και η αυτοψία θα είναι το κλειδί για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι της οικογένειας. Στο μικροσκόπιο θα μπουν, επίσης, οι κηλίδες αίματος που άφησαν τα πολυάριθμα τραύματα από μαχαίρι που προκλήθηκαν σε όλα τα θύματα και το φερόμενο ως φονικό όπλο, που εντοπίστηκε έξω από το σπίτι.

Αυτή τη στιγμή διεξάγονται έρευνες στη μονοκατοικία στη Via Anzio. Σύμφωνα με αναφορές των γειτόνων, επρόκειτο για μια ήσυχη, πλούσια οικογένεια. Οι γείτονες ανέφεραν πως δεν άκουγαν θόρυβο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τα θύματα βρέθηκαν όλα στην κρεβατοκάμαρα του 12χρονου, φορώντας νυχτικά. Όπως επιβεβαίωσε ο εισαγγελέας της Monza, Claudio Gittardi, ο 12χρονος ήταν αυτός που υπέστη την πιο άγρια ​​επίθεση. Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο παρουσίας κι άλλων ατόμων μέσα στο σπίτι.

Ο 17χρονος και τα τρία θύματα -ο 51χρονος Fabio C., η 49χρονη Daniela A και ο 12χρονος Lorenzo- ζούσαν σε μια βίλα μέσα σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Μιλάνο. Η οικογένεια δραστηριοποιείτο στις κατασκευές ιστορικών κτιρίων.

Ένας φίλος του 17χρονου τον περιέγραψε ως «ένα ήσυχο και φιλομαθές αγόρι». «Έπαιζε σπορ, το τελευταίο άτομο από το οποίο θα περίμενες κάτι τέτοιο, κανείς δεν γνώριζε ότι έχει κάποιο πρόβλημα με κάποιο μέλος της οικογένειάς του». Ο 18χρονος εξήγησε ότι φοίτησε στο ίδιο γυμνάσιο με τον 17χρονο και στη συνέχεια τον έχασε για μια περίοδο. Έχοντας μάθει τι είχε συμβεί, έφτασε έξω από το σπίτι για να βεβαιωθεί ότι ήταν όντως ο 17χρονος φίλος του.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου