Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 29, 2024

25 ΕΤΩΝ, κουκλάρα την περνάει 31 χρόνια! ΑΥΤΗ είναι η αιτία χωρισμού Κεφαλογιάννη και Μάτσα...

 

Συνεχίζεται το σούσουρο ύστερα από την κίνηση της Όλγας Κεφαλογιάννη, υπουργού Τουρισμού, η οποία προχώρησε σε γραπτή δήλωση αποκαλύπτοντας ότι ο γάμος της με τον Μίνω Μάτσα περνάει κρίση. Στη δήλωσή της, η υπουργός αναφέρει ότι, παρά τις δυσκολίες, κύριο μέλημά της παραμένουν τα δίδυμα παιδιά τους – ο γιος και η κόρη τους.
Η αφορμή για την κρίση
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Κεφαλογιάννη ανακάλυψε τη σχέση του συζύγου της με ένα τρίτο πρόσωπο λίγο πριν από την προγραμματισμένη αναχώρησή της για επίσημο ταξίδι στην Ιαπωνία. Το τρίτο πρόσωπο φέρεται να είναι η 25χρονη ιδιαιτέρα γραμματέας του Μίνω Μάτσα, με την οποία ο συνθέτης είχε έρθει κοντά τους τελευταίους μήνες.

Ο γάμος και τα παιδιά
Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας είναι μαζί από το 2020, ενώ έχουν αποκτήσει δίδυμα – ένα γιο και μια κόρη. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στις Σπέτσες, με κουμπάρα τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, και ο τότε σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους.
Η πρόταση γάμου έγινε τον Σεπτέμβριο του 2020, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του Μίνω Μάτσα στη Ρωμαϊκή Αγορά, όταν ο συνθέτης, αφού έπαιξε στο πιάνο το τραγούδι «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου», γύρισε και κοίταξε την Όλγα Κεφαλογιάννη, λέγοντας: «Εύχομαι όποιος έχει βρει τον άνθρωπό του να τον κρατήσει για πάντα. Έτσι δεν είναι, Όλγα;».

Η δημόσια εικόνα του ζευγαριού
Το ζευγάρι ήταν αρκετά ενεργό στις δημόσιες εμφανίσεις του, με την Όλγα Κεφαλογιάννη να στηρίζει συχνά τον σύζυγό της στις επαγγελματικές του δραστηριότητες, ενώ και ο Μίνως Μάτσας την συνόδευε σε επίσημες εκδηλώσεις. Σε συνεντεύξεις τους, μιλούσαν πάντα με λόγια αγάπης και σεβασμού ο ένας για τον άλλον.
Παρά την κρίση στον γάμο τους, η Όλγα Κεφαλογιάννη συνεχίζει να επικεντρώνεται στην ανατροφή των παιδιών τους και στα επαγγελματικά της καθήκοντα, διατηρώντας την ιδιωτικότητα της οικογενειακής τους ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου