Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 29, 2024

Φιλανθρωπική συναυλία από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιά στο Βεάκειο θέατρο στις 30 Σεπτεμβρίου

Ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής, με τη φιλική συμμετοχή του

Κώστα Καραφώτη, θα τραγουδήσουν στη Φιλανθρωπική Συναυλία που διοργανώνει, για μία ακόμη φορά, η Ι. Μητρόπολη Πειραιώς με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και τη συνεργασία του Δήμου Πειραιά, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, στις 20:00, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Η συναυλία αυτή, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό για τη Μητρόπολη Πειραιώς, πραγματοποιείται με σκοπό την ενίσχυση του πολύπλευρου φιλανθρωπικού έργου της τοπικής Εκκλησίας, προκειμένου να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες συνανθρώπων μας που αναζητούν στήριγμα και βοήθεια στη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν.


«Τη Δευτέρα στις 20:00 στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά τραγουδάμε για καλό σκοπό. Τραγουδάμε για να υπερβαθεί η οικονομική αδυναμία, η ανέχεια των συνανθρώπων μας, για να μπορεί η αγκαλιά της εκκλησίας να περιλαμβάνει περισσοτέρους ανθρώπους. (…) Θέλω να ευχαριστήσω τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν, τον δήμαρχο Πειραιά που μας χορηγεί δωρεάν το Βεάκειο θέατρο αλλά ασφαλώς και τον τηλεοπτικό δίαυλο MEGA γιατί είναι χορηγός επικοινωνίας και στηρίζει την προσπάθεια της κατά Πειραιά εκκλησίας», λέει ο μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου