Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 14, 2024

Δολοφονία στην Νέα Σμύρνη: «Δεν ξυπνάει, είναι πεθαμένος» – Τα πρώτα λόγια της αδελφής του 46χρονου


 Σε ένα θρίλερ δίχως τέλος, έχει εξελιχθεί η δολοφονία στην Νέα Σμύρνη, όπου ένας 46χρονος με νοητική υστέρηση εντοπίστηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του, που έμενε μαζί με την αδελφή του, η οποία επίσης έχει βαριά νοητική υστέρηση.


Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή η αδελφή του θύματος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση, ωστόσο η διαδικασία δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς δεν είναι σε θέση να δώσει απαντήσεις για τα όσα συνέβησαν. Για αυτόν τον λόγο, όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, θα εξεταστεί από ψυχίατρο, προκειμένου να διαλευκανθεί τι ακριβώς έγινε μέσα στο διαμέρισμα, προτού ειδοποιήσει η ίδια την κοινωνική λειτουργό που παρακολουθούσε τα δύο αδέλφια και διαπιστωθεί ο θάνατος του 46χρονου από το ΕΚΑΒ.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει το Star, ένα από τα πρώτα άτομα που κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ., είναι μία γειτόνισσα των δύο αδελφών, καθώς, σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πλησίασε και μίλησε στις 10:15 το πρωί η αδελφή του θύματος. Έδειχνε να είναι λίγο αναστατωμένη και είπε στην γειτόνισσα: «Ο αδελφός μου δεν ξυπνάει, δεν αναπνέει, είναι πεθαμένος πάνω στο σπίτι. Γύρισε χθες από το νοσοκομείο. Δεν ξέρω τι να κάνω».

Σημειώνεται πως, το θύμα είχε πάει στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τις προηγούμενες μέρες, καθώς είχε χτυπήσει με το ποδήλατο και είχε τραύματα στα γόνατα του.


Οι γείτονες άκουγαν φωνές

Σήμερα, οι γείτονες άκουγαν φωνές και φασαρία από το σπίτι και τότε κατάλαβαν ότι τα δύο αδέλφια τσακώνονταν.


Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η κοινωνική λειτουργός πήγε στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο 46χρονος και τον είδε χωρίς τις αισθήσεις του. Νομίζοντας πως είχε υποστεί εγκεφαλικό άρχισε να του κάνει ΚΑΡΠΑ, ενώ ταυτόχρονα κάλεσε το ΕΚΑΒ. Όταν οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο, ξεκίνησαν και εκείνοι τις προσπάθειες ανάνηψης, όμως όταν είδαν τα αίματα στην κοιλιά του άνδρα, κατάλαβαν πως κάτι άλλο συμβαίνει. Έτσι ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει πλέον την υπόθεση προσπαθούν να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Σε αυτή τη φάση η αδελφή του θύματος θεωρείται βασική ύποπτη, καθώς από την ώρα του καβγά μέχρι και τη στιγμή που βρέθηκε νεκρός ο 46χρονος δεν μπήκε κανείς άλλος στο σπίτι, τουλάχιστον με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου