Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 18, 2024

Τραγωδία στο Μιλάνο: Νεκρός 51χρονος που φέρεται να ήταν οπαδός της Λίβερπουλ – Χτυπήθηκε από αμάξι

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Champions League και την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μίλαν και τη Λίβερπουλ (17/09) στο Μιλάνο, ένας οπαδός της αγγλικής ομάδας έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο.

Ο 51χρονος, Ιρλανδός σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην προσπάθειά του να διασχίσει έναν αυτοκινητόδρομο κοντά στο αεροδρόμιο Όριο Αλ Σέριο χτυπήθηκε θανατηφόρα από ένα αμάξι που περνούσε και άφησε τραγικά την τελευταία του πνοή.

«Ο άντρας ήταν πιθανότατα οπαδός της Λίβερπουλ. Η πτήση που έφερε τους οπαδούς της ομάδας στην Ιταλία είχε προσγειωθεί πριν μερικά λεπτά από το Μάντσεστερ. Έτσι, το λογικό είναι πως ο 51χρονος υποστήριζε τη Λίβερπουλ, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει αντιληπτό το γιατί δεν βρισκόταν με τους συνοπαδούς του, αλλά και γιατί αποφάσισε να διασχίσει τον αυτοκινητόδρομο μέσα στο σκοτάδι της νύχτας μόνος τους», ανέφερε χαρακτηριστικά στο σχετικό ρεπορτάζ της η Gazzetta dello Sport.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου