Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 18, 2024

Βόλος: «Τον είδα όρθιο με ένα καμάκι καρφωμένο στο κεφάλι» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον 69χρονο που δέχτηκε επίθεση με ψαροντούφεκο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ο 69χρονος από τον Βόλο μετά την επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι και ψαροντούφεκο από τον 40χρονο γιο του, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.  Ο 69χρονος έφερε τραύμα στο στήθος και διαμπερές τραύμα στο κρανίο.

Ευτυχώς, δεν επλήγη κάποιο ζωτικό όργανο και ο άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διακομίστηκε χθες το πρωί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, magnesianews.gr, ήταν τέτοια η μανία του γιου κατά του πατέρα, που του έριξε με ψαροντούφεκο μια φορά, τον πέτυχε στο στήθος, ο 69χρονος έβγαλε μόνος του το καμάκι από το σώμα του και στη συνέχεια ο 40χρονος πήρε δεύτερο ψαροντούφεκο που βρισκόταν στο σπίτι και τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι.

 Προηγήθηκε έντονη λογομαχία

Όλα έγιναν χθες στις 8.30 το πρωί, στο σπίτι όπου διαμένουν πατέρας και γιος στον Βόλο, όταν οι δύο τους είχαν έντονη λογομαχία. Ο 40χρονος πήρε ένα μαχαίρι και αρχικά επιτέθηκε στον 69χρονο πατέρα του, ωστόσο δεν προέκυψε ότι του κατάφερε κάποιο πλήγμα.


Στη συνέχεια ο δράστης πήρε ένα ψαροντούφεκο που είχε στο σπίτι και του έριξε στο δεξί μέρος του θώρακα.


Στη συνέχεια πήρε και δεύτερο ψαροντούφεκο και του κατάφερε διαμπερές τραύμα στο κρανίο, πίσω από το αυτί. Μάλιστα η μονόφτερη βέργα που έφερε το όπλο, διαπέρασε το κρανίο του άνδρα και βγήκε από την άλλη πλευρά στον αυχένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου