Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 18, 2024

Πάτρα: Γυναίκα σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος της για να δικαιολογήσει 850 ευρώ – Ήθελε να… κρύψει έξοδα από τον άνδρα της


 Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (17/9) στην Πάτρα, όταν μια 41χρονη κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ληστεία σε βάρος της. Στη συνέχεια, όμως, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές αποδείχθηκε ότι η ληστεία ήταν σκηνοθετημένη από την ίδια την καταγγέλλουσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το tempo24.news, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δυο άγνωστοι άνδρες επιβαίνοντες σε μοτοσικλέτα, προσέγγισαν αυτοκίνητο που οδηγούσε και κατά την προσωρινή στάση του οχήματός της, της επιτέθηκαν και της αφαίρεσαν με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ και δύο τραπεζικές κάρτες.

Σε βάρος, μάλιστα, των δύο αγνώστων οι αρχές σχημάτισαν σχετική δικογραφία.

Ωστόσο, από την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού, προέκυψε ότι τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα κατήγγειλε η φερόμενη ως θύμα ληστείας.


Εν τέλει, η γυναίκα, η οποία συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να θέλησε να δικαιολογήσει με τον τρόπο αυτό το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ.


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pelop.gr, η 41χρονη παραδέχθηκε ότι σκηνοθέτησε την ληστεία ώστε να δικαιολογήσει το ποσό που ξόδεψε στον… σύζυγό της.  Η 41χρονη συνελήφθη για ψευδή κατάθεση και άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου