Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 30, 2024

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για ζωολόγο: Βίαζε και σκότωνε σκύλους μέσα στο σπίτι του – «Μου κατέστρεψε τη ζωή» λέει η πρώην σύζυγός του – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για ζωολόγο: Βίαζε και σκότωνε σκύλους μέσα στο σπίτι του – «Μου κατέστρεψε τη ζωή» λέει η πρώην σύζυγός του – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ


Φρίκη με τις αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση ενός ζωολόγου στην Αυστραλία που καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή αφού ομολόγησε την ενοχή του σε 63 κατηγορίες που αντιμετώπιζε. 

Σύμφωνα με την Dailymail, μεταξύ των κατηγοριών είναι κι αυτές της κτηνοβασίας, της κακοποίησης ζώων, αλλά και της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Κτηνοβάτης, συνεργαζόταν με το BBC

Πρόκειται για τον 53χρονο Άνταμ – Ρόμπερτ Κόρντεν Μπρίτον, Βρετανό ζωολόγο με εξειδίκευση στους κροκόδειλους, που εργαζόταν για το BBC. Ο 53χρονος είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2022, μετά από έφοδο της Αστυνομίας στο σπίτι που μοιραζόταν με την τότε σύζυγο και συνάδελφό του, Έριν, στα προάστια του Ντάργουιν στην Αυστραλία.

Ο ζωολόγος φέρεται να είχε βιντεοσκοπήσει το εαυτό του να βιάζει, να κακοποιεί και να σκοτώνει 42 σκύλους, σε ένα διάστημα 18 μηνών που προηγήθηκε της σύλληψής του. Μάλιστα, ο Κόρντεν Μπρίτον φρόντιζε να ανεβάζει τα… κατορθώματά του σε διαδικτυακές σελίδες για να τα βλέπουν και άλλοι κτηνοβάτες.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

ΣΚΥΛΟΙ
Η σύζυγος του ζωολόγου, Έριν

 ΣΚΥΛΟΙ

Φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού

 

ΣΚΥΛΟΙ
Ο ζωολόγος στο πεδίο δράσης

 

ΣΚΥΛΟΙ
Το ζευγάρι σε παλιότερες στιγμές



Η πρώην, πλέον, σύζυγός του, που την ημέρα της σύλληψής του έλειπε από το σπίτι τους λόγω εργασίας, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει αυτά που έμαθε για τον κατά τα άλλα πολυαγαπημένο της σύζυγο. Μιλώντας στο BBC, αναφέρθηκε στη στιγμή που την κάλεσε η δικηγόρος του συζύγου της για να την ενημερώσει σχετικά με το τι είχε συμβεί: «Όταν μου είπε για κατηγορίες σχετικά με κτηνοβασία… Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ο εγκέφαλός μου ήταν σε άρνηση. Αηδίασα, ήθελα να κάνω εμετό», αποκαλύπτει με δάκρυα στα μάτια της, καθώς επαναφέρει στη μνήμη της εκείνες τις στιγμές.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο καταδικασθείς από την ημέρα της σύλληψής του είχε επικοινωνία με την πρώην σύζυγό του μόνο μέσα από τη φυλακή και μάλιστα με επιστολές. Όπως αποκάλυψε η γυναίκα, η αρρωστημένη διάθεση του ζωολόγου δεν έχει σταματήσει ακόμα και πίσω από τα κάγκελα. Κι αυτό γιατί της είχε ζητήσει να του πάει στη φυλακή βιβλία σχετικά με την εξημέρωση σκύλων, τις ράτσες και την ανατροφή τους.

«Μου κατέστρεψε τη ζωή»

«Θύμωσα πάρα πολύ», λέει η Έριν. «Ακόμα και μέσα στη φυλακή παρέμενε ένας αηδιαστικά άρρωστος άνθρωπος. Μου κατέστρεψε τη ζωή», λέει χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τους λυγμούς της.

Σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία, που ανέλαβε την έρευνα της υπόθεσης, ο ζωολόγος διέπραττε τα ειδεχθή του εγκλήματα, όταν η πρώην σύζυγός του έλειπε από την τότε κοινή τους κατοικία.

Οι αποκαλύψεις στη δίκη ήταν πραγματικά φρικιαστικές, με τον Μπρίτον να προμηθεύεται τους σκύλους από καταφύγια αδέσποτων, εμφανιζόμενος ως φιλόζωος που ήθελε να τους προσφέρει ένα «φιλόξενο και ζεστό σπίτι».

Μάλιστα, στα βίντεο φρόντιζε να μην φαίνεται ποτέ το πρόσωπό του και χρησιμοποιούσε τα ψευδώνυμα «Τέρας» και «Κέρβερος», βγαλμένο κατ’ ευθείαν από την ελληνική μυθολογία.

«Είναι ψυχοπαθής», μονολογεί ο πρώην σύζυγός του που ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί σε όλη του την έκταση.

Δεν είχε ερωτικές σχέσεις με ανθρώπους

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο καταδικασμένος ζωολόγος δεν είχε ποτέ σεξουαλικές σχέσεις με ανθρώπους. Όπως ανέφερε η πρώην σύζυγός του, στη διάρκεια του γάμου τους σχεδόν ποτέ δεν βρέθηκαν ερωτικά, ενώ στο δικαστήριο ακούστηκε ότι ο Μπρίτον είχε στην ενήλικη ζωή του δύο σχέσεις με γυναίκες, που όμως ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν.

Ο ίδιος, μέσω της συνηγόρου του, προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι αντιμετώπιζε βαθιά ψυχολογικά προβλήματα από τα παιδικά του χρόνια ακόμη, ενώ απολογήθηκε με μια επιστολή στην οποία ζητούσε συγγνώμη για όσα είχε κάνει, ζητώντας την επιείκεια του δικαστηρίου.

Τελικά, αυτό δεν έγινε με το δικαστήριο να τον καταδικάζει σε 10 χρόνια φυλακή χωρίς δικαίωμα επανεκτίμησης της ποινής.

Δείτε βίντεο με τη συνέντευξη της πρώην συζύγου του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου