Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 29, 2024

Δύο άνδρες άφησαν έγκυο ταυτόχρονα την ίδια παρένθετη μητέρα – «Τώρα είμαι πατέρας διδύμων»

Η παρένθετη μητρότητα αποτελεί μέθοδο εξωσωματικής γονιμοποίησης που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια, δίνοντας ευκαιρίες σε πολλά ζευγάρια να αποκτήσουν παιδί. Ορισμένες ασυνήθιστες ιστορίες παρένθετης μητρότητας, εξακολουθούν να προκαλούν εντύπωση.

Η ιστορία ενός άνδρα άφησε άναυδους πολλούς χρήστες του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, ο άνδρας μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος, μαζί με  τον σύντροφό του, άφησαν έγκυο την ίδια γυναίκα, η οποία γέννησε δίδυμα από διαφορετικούς βιολογικούς μπαμπάδες.
 

Ο Eric Vaugh-Trainor (με το όνομα @mrvaughntrainor) στο TikTok, ανέβασε ένα βίντεο με τις δύο αξιαγάπητες, δίδυμες κόρες του, τη Harlow και τη Monroe, να παίζουν στο δωμάτιο με το σκυλάκι τους, με τίτλο: «Όταν συνειδητοποιείς ότι πριν από δύο χρόνια, δύο άνδρες άφησαν την ίδια γυναίκα έγκυο και τώρα είσαι πατέρας διδύμων».

«Έχω καταμπερδευτεί»

Η ανάρτηση του Eric άφησε άφωνους τους χρήστες του TikTok και, μέσα σε λίγες ώρες, το βίντεο το είχαν δει 2.8 εκ. άνθρωποι. Οι χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν, εκφράζοντας τη σύγχυσή τους με το σχόλιο του Eric.


Ενδεικτικά, ένας είπε: «Έχω καταμπερδευτεί». Ένας άλλος ζήτησε «Κάποιος να μου εξηγήσει, επειδή τα έχω χαμένα», και ένας τρίτος «Παρακαλώ;». Τέλος, ένας ακόμη σχολίασε «Ιστορία βγαλμένη από σαπουνόπερα».

Ο Eric ξεκαθάρισε την κατάσταση, ανεβάζοντας ένα δεύτερο βίντεο. Έγραψε: «Το χρονικό της σύλληψης των παιδιών από μία δότρια από τον άνδρα μου και από εμένα, την ώρα που ο δικός της άνδρας παρακολουθούσε τη διαδικασία».

Ο Eric εξήγησε ότι, οι προσπάθειές τους να υιοθετήσουν ένα παιδί με τον άνδρα του, δεν απέδωσαν, με αποτέλεσμα να στραφούν στη λύση της παρένθετης μητρότητας. Πράγματι, το ζευγάρι βρήκε δότρια, η οποία προχώρησε σε ανάκτηση των ωαρίων (IVF), και τα μισά ωάρια θα γονιμοποιούνταν από τον Eric, ενώ τα υπόλοιπα από τον άνδρα του.


Ο Eric και ο σύζυγός του, ήταν παρόντες στη διαδικασία της εμβρυομεταφοράς. Τελικά, προέκυψε δίδυμη κύηση, με το ένα έμβρυο να φέρει το γενετικό υλικό του Eric, ενώ το άλλο, το γενετικό υλικό του άνδρα του. Αυτό σημαίνει ότι, βιολογικά, τα δίδυμα είναι ετεροθαλή αδέλφια.


Ο Eric, σημείωσε επίσης: «Η δότρια, την περίοδο της κύησης, είχε στο σώμα της το γενετικό υλικό τριών, διαφορετικών ανθρώπων ταυτόχρονα». Όσο για τον άνδρα της παρένθετης μητέρας, εκείνος έχει χαρακτηριστικό χιούμορ, δεδομένου ότι, η γυναίκα του έμεινε έγκυος από δύο διαφορετικούς άνδρες.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου