Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 25, 2024

ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! Η Χεζμπολάx επιβεβαίωσε τον θάνατο του επικεφαλής της μονάδας πυράυλων της...

 

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε σήμερα ότι ανώτερος αξιωματικός του στρατιωτικού της βραχίονα, ο Ιμπραήμ Κουμπάισι, σκοτώθηκε σε ισραηλινό βομβαρδισμό ο οποίος εξαπολύθηκε σε νότιο προάστιο της Βηρυτού, προπύργιο της ισχυρής λιβανικής παράταξης που υποστηρίζεται από το Ιράν.
Με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε τον θάνατο του «διοικητή Ιμπραήμ Μοχάμεντ Κουμπάισι», που «έπεσε μάρτυρας στον δρόμο για την Ιερουσαλήμ», κατά την έκφραση που χρησιμοποιεί γενικά το κίνημα όταν αναφέρεται σε πεσόντες από ισραηλινά πυρά.
Ο βομβαρδισμός στη νότια Βηρυτό στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον έξι ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους δεκαπέντε, σύμφωνα με τις λιβανικές αρχές.
Νωρίτερα, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανέφεραν ότι «μαχητικά αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας εξάλειψαν χθες Τρίτη στη Βηρυτό τον Μοχάμεντ Κουμπάισι, διοικητή του δικτύου πυραύλων και ρουκετών της τρομοκρατικής οργάνωσης Χεζμπολά».

Ποιος ήταν ο Ιμπραήμ Κουμπάισι
Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, ο Ιμπραήμ Κουμπάισι, ο οποίος διοικούσε διάφορες μονάδες, συμπεριλαμβανομένης μιας που διαθέτει πυραύλους ακριβείας, έγινε στόχος μαζί με άλλα στελέχη μονάδων της Χεζμπολάχ που είναι εφοδιασμένες με ρουκέτες ή πυραύλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου