Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 04, 2024

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει ο πατέρας του 14χρονου μαθητή που έπεσε θύμα bullying – «Μας επιτέθηκαν, έβγαλαν μαχαίρι στη σύζυγό μου»

Βίντεο και φωτογραφίες στις οποίες φέρεται να πρωταγωνιστούν οι

εμπλεκόμενες του ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα συνεχίζουν να κατακλύζουν το διαδίκτυο την ώρα που το θύμα προσπαθεί με την βοήθεια ειδικών να αφήσει πίσω του τον εφιάλτη που έζησε.


Την ίδια ώρα ο πατέρας του 14χρονου μαθητή που την περασμένη εβδομάδα εγκλώβισαν ανήλικοι μέσα στις τουαλέτες του σχολείου στην Θεσσαλονίκη και τον βιντεοσκοπούσαν αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίο του Star, την τρομακτική επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένεια του, γλιτώνοντας από τα χειρότερα.

Πήγε να υπερασπιστεί το παιδί του και έγινε ο ίδιος και η οικογένεια του θύματα. Ο πατέρας του 14χρονου μαθητή στη Θεσσαλονίκη που την περασμενη εβδομάδα βίωσε τον εφιάλτη στις τουαλέτες του σχολείου, αποκαλύπτει στο STAR νέες λεπρομέρειες που προκαλούν τρόμο όταν ανήλικοι δεν δίστασαν να επιτεθούν σε εκείνον και την πρώην σύζυγο του βγάζοντας μέχρι και μαχαίρι.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου