Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 20, 2024

Φάρμα: Ποιος θα είναι ο πρώτος μονομάχος; Απόψε στις 21:00

Η προηγούμενη εβδομάδα στη Φάρμα έκλεισε με την αποχώρηση της Ιωάννας Μπακάση.


Η Ιωάννα, αν και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό κατά τη διάρκεια της μονομαχίας, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Η Ελένη Αμπελώμου υπερίσχυσε με σκορ 3-2 και συνεχίζει την πορεία της για την κατάκτηση του επάθλου των 50.000€!

Νέος αρχηγός της γαλάζιας ομάδας ορίστηκε ο Δημήτρης Μιχαλετζάκης, με τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους με αυτή την εξέλιξη.

Απόψε, Κυριακή 20 Οκτωβρίου, μια ίωση ταλαιπωρεί τη Ρούλα Κουφοπούλου (Λαρού). Οι δύο ομάδες λαμβάνουν ένα γράμμα από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, το περιεχόμενο του οποίου αφορά τη Δοκιμασία Προμηθειών.

Για την πράσινη ομάδα η επιλογή της παίκτριας, που θα συμμετέχει στη δοκιμασία, αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση. Από εδώ και πέρα οι προμήθειες θα είναι αισθητά μειωμένες και τα πράγματα όσο πάνε θα δυσκολεύουν.

 Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσορίζει τους παίκτες στην 1η Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας, που έχει την ονομασία «Κράτα με να σε κρατώ». Οι δύο ομάδες καλούνται να κρατήσουν, όσο περισσότερο χρόνο μπορούν, κουβάδες γεμάτους καλαμπόκι.

Το μόνο που έχει σημασία σε αυτή τη δοκιμασία είναι να μην πέσει κανένας κουβάς κάτω. Οι παίκτες δοκιμάζουν τα όρια τους, σε μία αναμέτρηση για γερά νεύρα. Ποια ομάδα θα αποδειχθεί πιο συγκεντρωμένη και θα καταφέρει να κρατήσει όλους τους κουβάδες μέχρι το τέλος; Ποιος παίκτης θα ρίξει πρώτος τον κουβά του;

Η ηττημένη ομάδα δυσκολεύεται να διαχειριστεί το αρνητικό αποτέλεσμα. Οι ευθύνες αποδίδονται αμέσως και κάποιοι κρίνονται αυστηρά για τις συμπεριφορές τους.

Η επιλογή του πρώτου μονομάχου φαίνεται πιο δύσκολη και πολύπλοκη από ποτέ. Ποιος θα αυτοπροταθεί και ποια δεδομένα θα λάβει υπόψιν του ο/η αρχηγός, για να καταλήξει στην απόφασή του; Οι τόνοι είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι και στις δύο ομάδες και οι διαφορές ανάμεσα σε κάποιους παίκτες φαίνεται να είναι, πλέον,  αγεφύρωτες.

Για την ηττημένη ομάδα ακολουθεί ένα συμβούλιο γεμάτο ένταση, διαφωνίες, αλλά και ανατροπές. Ποιος θα είναι, τελικά, ο πρώτος μονομάχος και πως επηρεάζει αυτή η απόφαση την υπόλοιπη ομάδα;

Δείτε εδώ το trailer του 18ου επεισοδίου της Φάρμας:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου