Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 14, 2024

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι χωρίς στέγη τον 21ο αιώνα»

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αντλεί έμπνευση από την αείμνηστη μητέρα του,

πριγκίπισσα Νταϊάνα, για το πρόσφατο φιλανθρωπικό του έργο που αφορά τους άστεγους.


Σε ένα τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του ITV1 «Prince William: We Can End Homelessness» που κυκλοφόρησε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας αναφέρεται στους στόχους του που αφορούν την ευαισθητοποίηση γύρω από τους άστεγους και τη δυνατότητα αλλαγής μέσω της πρωτοβουλίας του Homewards.

 «Προσπάθησα σιγά σιγά να επεξεργαστώ τι μπορώ να προσφέρω μέσω του ρόλου και της πλατφόρμας που έχω», ακούγεται να λέει ο πρίγκιπας στο τρέιλερ. Και προσθέτει: «Εμπνέομαι και καθοδηγούμαι από αυτό που έκανε η μητέρα μου, ιδίως όσον αφορά τους άστεγους».

Στο τρέιλερ, φαίνεται να συνομιλεί με την πρώην ποδοσφαιρίστρια Φάρα Γουίλιαμς (Fara Williams), η οποία ήταν άστεγη για έξι χρόνια, σύμφωνα με το BBC. «Έπαιξες για την Αγγλία και την Τσέλσι ενώ ήσουν άστεγη», ακούγεται να λέει ο πρίγκιπας.

«Δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να ζούμε με την έλλειψη στέγης στον 21ο αιώνα», καταλήγει στο τέλος του βίντεο, στο οποίο σημειώνεται ότι το ντοκιμαντέρ «έρχεται σύντομα».

Η νέα παραγωγή του ITV1 επικεντρώνεται στο πρόγραμμα Homewards κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Η πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και το Βασιλικό Ίδρυμα του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, θέλει να κάνει την έλλειψη στέγης «σπάνια, σύντομη και και μη επαναλαμβανόμενη» μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου