Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 23, 2024

28η Οκτωβρίου: Με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για την παρέλαση – Ποιος πιλότος θα πετάξει με το μαχητικό της Ομάδας ΖΕΥΣ

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και οι προετοιμασίες σε

όλους τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς ενόψει της παρουσίας τους στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.


Σημειώνεται αύριο, Τετάρτη (23/1), θα γίνει η δοκιμαστική παρέλαση των μηχανοκίνητων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, μετά τις 8 το πρωί.

 Πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ αναφέρουν ότι η δοκιμαστική διέλευση πτητικών μέσων πάνω από τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί τις μεσημβρινές ώρες. Μεταξύ άλλων, θα πετάξει στον ουρανό της Θεσσαλονίκης το θρυλικό Spitfire MJ755 σε ζεύγος με ένα σύγχρονο F16.

Μία ημέρα μετά, την Πέμπτη (24/10) θα γίνει η δοκιμαστική πτήση του F16 της περίφημης Ομάδας Επιδείξεων ΖΕΥΣ. Φέτος, ιπτάμενος χειριστής θα είναι ο σμηναγός Γιώργος Σωτηρίου, σύμφωνα με τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Επίσης, στην Θεσσαλονίκη θα καταπλεύσουν τις επόμενες μέρες τα αρματαγωγά Ρόδος, Χίος, Λέσβος και η φρεγάτα Νικηφόρος Φωκάς.

Ο σμηναγός Γιώργος Σωτηρίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου