Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 08, 2024

Θεσσαλονίκη: Κατήγγειλε ότι την χτύπησε ο σύζυγός της γιατί έκανε μπότοξ – Τα «γύρισε» στο δικαστήριο η 38χρονη

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας έφτασε μέχρι τα δικαστήρια

Θεσσαλονίκης, ωστόσο, η 38χρονη καταγγέλλουσα άλλαξε την κατάθεσή της και ο σύζυγός της κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών.


Η αφορμή για τον καβγά του ανδρόγυνου ήταν ένα μπότοξ που η σύζυγος δεν παραδέχτηκε ότι έκανε. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο σύζυγος υποψιάστηκε πως η 38χρονη είχε κάνει μπότοξ το πρωί της ίδιας ημέρας και δεν συμφωνούσε με την ενέργειά της.

 Κάποια στιγμή, η ένταση χτύπησε «κόκκινο« και η 38χρονη κάλεσε την αστυνομία, καταγγέλλοντας τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία και δείχνοντας τη μελανιά που είχε στο πρόσωπό της. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, όπου η 38χρονη πήρε πίσω την αρχική καταγγελία, λέγοντας ότι ο σύζυγός της δεν άσκησε ποτέ σωματική βία σε βάρος της και ότι εκείνη είχε καταναλώσει παραπάνω αλκοόλ, γεγονός που την έκανε εριστική. Σχετικά με τη μελανιά που είχε στο πρόσωπό της, ισχυρίστηκε πως είπε ψέματα στην αστυνομία ότι την προκάλεσε ο σύζυγός της.


Το δικαστήριο έκρινε αθώο τον κατηγορούμενο, λόγω αμφιβολιών, καθώς η καταγγέλλουσα παρουσίασε δύο διαφορετικές εκδοχές, στην αστυνομία και στο δικαστήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου