Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 15, 2024

Λάρισα: Παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον 62χρονο για προσωπικές διαφορές – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 62χρονος, που παρασύρθηκε από

αυτοκίνητο το απόγευμα της Δευτέρας (14/1) στο χωριό Αμυγδαλέα, στη Λάρισα. Η κατάσταση της υγείας του 62χρονου, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, χαρακτηρίζεται πολύ κρίσιμη.


Ήταν περίπου στις 6.30 χθες το απόγευμα, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τον 62χρονο και στη συνέχεια ο 26χρονος οδηγός εγκατέλειψε το σημείο. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη του. Όπως είπε, παρέσυρε το θύμα καθώς είχαν προσωπικές διαφορές. Ο οδηγός οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Ο 62χρονος φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Γεωργία Παπαδάμου, Παθολόγος – Επειγοντολόγος και Διευθύντρια ΤΕΠ του ΠΓΝΛ:

«Χθες το βράδυ μετά από ενημέρωση του ΕΚΑΒ, δεχθήκαμε έναν ασθενή από την Αμυγδαλέα, ότι πρόκειται για ασθενή με παράσυρση και σε ημικομματώδη κατάσταση, άνδρας 62 ετών. Οδηγήθηκε άμεσα στην αίθουσα αναζωογόνησης, διασωληνώθηκε, από την αξονική τομογραφία διαπιστώθηκε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και χειρουργήθηκε άμεσα για αποκατάσταση τραύματος. Αυτή τη στιγμή είναι σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΓΝΛ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου