Απολαύστε την πιο εύκολη συνταγή για χούμους με παντζάρια. Απλώς ρίξτε
μερικά υλικά στο μπλέντερ και ανακατέψτε. Τα ψητά παντζάρια κάνουν αυτό το υγιεινό ντιπ πιο γευστικό.Υλικά
- 1 κονσέρβα ρεβύθια χωρίς αλάτι, ξεπλυμένα
- 226 γρ. ψητά παντζάρια, κομμένα σε χοντρά κομμάτια
- ¼ φλιτζανιού ταχίνι
- ¼ φλιτζανιού ελαιόλαδο
- ¼ φλιτζανιού χυμό λεμονιού
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κύμινο
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Οδηγίες
Ανακατέψτε τα ρεβύθια, τα παντζάρια, το ταχίνι, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το κύμινο και το αλάτι σε ένα μπλέντερ.
Πολτοποιήστε μέχρι να γίνει πολύ λείο το μείγμα, για 2 έως 3 λεπτά.
Σερβίρετε με τσιπς λαχανικών ή πίτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου