Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 07, 2024

Χρήστος Σπίρτζης: Εάν εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ


«Εάν εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης εγω θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ»,

διαβεβαίωσε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στην ΕΡΤ.


Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, αν δεν υπάρχει υποψηφιότητα του κυρίου Κασσελάκη μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει αθρόα συμμετοχή σε εκλογές, ακόμα και «ένα πολιτισμένο debate και όσα έκανε το ΠΑΣΟΚ τους τελευταίους δύο μήνες».  «[…] ο κ. Κασσελάκης είναι ο άνθρωπος της ορθής επανάληψης. Αν λοιπόν δεν υπάρχει, μπορεί» τόνισε ο κ. Σπίρτζης. 

«Ο κύριος Κασελάκης δεν έχει καμία σχέση όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον προοδευτικό κόσμο. Εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και είδαμε έντεκα μήνες ότι και αυτά που έλεγε ως πολιτικό αφήγημα και η πρακτική του έχει σχέση με δεξιότερα της νέας Δημοκρατίας κόμματα και συμπεριφορές. Με τον τραμπισμό δηλαδή, για να μην πω και τίποτα χειρότερο[…]» είπε σε άλλο σημείο.

Κληθείς να απαντήσει στο αν ο ίδιος θα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ αν δημοκρατικά εκλεγεί ο κ. Κασσελάκης πρόεδρος του κόμματος, απάντησε «είναι προφανές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου