Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 14, 2024

Τραμπ: Σάλος με ταινία που τον δείχνει να επιτίθεται σεξουαλικά στην πρώτη του γυναίκα – Η οργισμένη αντίδρασή του

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατακεραύνωσε τους

δημιουργούς της βιογραφικής ταινίας The Apprentice, καθώς επανήλθαν στην επιφάνεια ισχυρισμοί ότι επιτέθηκε βίαια σεξουαλικά στην πρώην σύζυγό του Ιβάνα.


Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Σεμπάστιαν Σταν ως Τραμπ και ο Τζέρεμι Στρονγκ ως στέλεχος των Ρεπουμπλικανών Ρόι Κον, φιλοξενεί μια σκηνή που ανατριχιάζει το στομάχι. Η σκηνή δείχνει, τον Τραμπ να ρίχνει την Ιβάνα, την πρώτη του σύζυγο, στο πάτωμα και να της επιτίθεται σεξουαλικά, ενώ εκείνη φωνάζει να σταματήσει.

 

Καθώς η σκηνή έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, ο Τραμπ έσπασε σήμερα τη σιωπή του για την ταινία, η οποία κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ την Παρασκευή, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του, η οποία απεβίωσε το 2022, είχαν μια «υπέροχη σχέση… μέχρι την ημέρα που πέθανε».

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε στην ιστοσελίδα του Truth Social ότι είναι «Μια ΨΕΥΔΗΣ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ταινία που γράφτηκε για μένα, με τίτλο, The Apprentice (Έχουν μήπως το δικαίωμα να χρησιμοποιούν αυτό το όνομα χωρίς έγκριση;)».

‘Πρόκειται για μια φτηνή, δυσφημιστική και πολιτικά αηδιαστική δουλειά με καπέλο, που θα βγει λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές του 2024, για να προσπαθήσει να πλήξει το μεγαλύτερο πολιτικό κίνημα στην ιστορία της χώρας μας, «MAKE AMERICA GREAT AGAIN! (MAGA).

‘Η πρώην σύζυγός μου, η Ιβάνα, ήταν ένας ευγενικός και υπέροχος άνθρωπος και είχα μια υπέροχη σχέση μαζί της μέχρι την ημέρα που πέθανε. Ο συγγραφέας αυτού του σωρού σκουπιδιών, ο Γκέιμπ Σέρμαν, ένας άθλιος και ατάλαντος αλήτης, ο οποίος έχει από καιρό απαξιωθεί ευρέως, το γνώριζε αυτό, αλλά επέλεξε να το αγνοήσει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου