Υλικά
1 πίτα τορτίγια
1 μικρή κονσέρβα τόνο
2-3 φύλλα μαρούλι
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
Προαιρετικά σιταροπούλα (καλαμπόκι)
Οδηγίες
- 1
Βάζουμε σε ένα πιάτο τη τορτίγια. Αλείφουμε να πάει παντού η μαγιονέζα.
- 2
Σε ένα μπολ βάζουμε τον τόνο χωρίς το ζουμάκι του. Με ένα πιρούνι προσπαθούμε τα μεγάλα κομμάτια να τα ξεχωρίσουμε. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και σιταροπούλα (καλαμπόκι).
- 3
Βάζουμε τον τόνο επάνω στη τορτίγια να πάει παντού. Αλατίζουμε αν θέλουμε. Και από πάνω τα φύλλα μαρουλιού όπως είναι ολόκληρα.
- 4
Τυλίγουμε τη πίτα σε ρόλο και την τυλίγουμε σε μια μεμβράνη. Ψυγείο για μια ώρα και καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου