Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω

Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω
Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω

Οκτωβρίου 11, 2024

Ιωάννα Τούνη: Απάντησε για τους χαρακτηρισμούς προς τους δημοσιογράφους – «Υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις και σωστοί επαγγελματίες»

<<k.b :Όταν τα μηδενικά αποκτούν αξία.>>

Η αποθέωση του τίποτα...για να βρισκόμαστε στη δημοσιότητα

Πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα

Τούνη μέσα από μία ανάρτησή της στο TikTok είχε ξεσπάσει εναντίον των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών, ενώ πολλοί παρουσιαστές της απάντησαν στη συνέχεια. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη χθες τοποθετήθηκε για το θέμα, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, παρ’ όλα αυτά λίγες ώρες αργότερα ανέβασε ένα Instagram story, στο οποίο ζήτησε συγγνώμη και δημοσίως, από την influencer και καλή της φίλη, για τα όσα είπε.

Με αφορμή την ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη, η Ιωάννα Τούνη έδωσε την δική της απάντηση για τα όσα ακούστηκαν, σε story που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η influencer και επιχειρηματίας αναδημοσίευσε το βίντεο της Δήμητρας Αλεξανδράκη και έγραψε: «Φαντάζομαι πόσο μπορεί να αποπροσανατολιστεί κάποιος από τις εκπομπές και τις μπούρδες και τις ανακρίβειες που ακούγονται… Βγήκα να μιλήσω για ένα συγκεκριμένο συμβάν, που μας απέκλεισαν επίτηδες από μια πτήση -εμένα και την έγκυο κολλητή μου- και αναγκαστήκαμε να περάσουμε μια μέρα σχεδόν στο αεροδρόμιο και να φάμε άπειρη ταλαιπωρία (σας τα έδειξα όλα στα στόρι μου αναλυτικά)».

«Και βγήκαν ορισμένοι «δημοσιογράφοι» να σχολιάσουν τι φορούσαμε, γιατί πήγαμε με οικονομική εταιρεία και δεν τα σκάσαμε σε business και ποιες νομίζουμε πως είμαστε για να μας ανοίγουν την πύλη -πράγμα που δεν ζήτησα ποτέ- μιας και η πύλη ήταν ανοιχτή όταν πήγα. Μου έκλεισε η αεροσυνοδός στα μούτρα την κορδέλα όταν της έδωσα το διαβατήριο ενώ ο Steve και η Στέλλα πέρασαν 20 δευτερόλεπτα πριν από εμένα και ήμασταν όλοι μαζί παρέα!», πρόσθεσε.

Ακόμα, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Για να το κλείσουμε οπότε το θέμα, γελοίους και κίτρινους αποκάλεσα αυτούς τους ανθρώπους στα πάνελ και τις εκπομπές που σχολιάζουν με ανακρίβειες και κιτρινίζουν θέματα για να κάνουν νούμερα, ενώ δεν έχουν μπει καν στον κόπο πριν να δούνε το βίντεο που πρόκειται να σχολιάσουν! Φυσικά και πάντοτε υπάρχουν -ελάχιστες- εξαιρέσεις και σωστοί επαγγελματίες που όντως κάνουν σωστή δημοσιογραφία».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:15

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου