Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 09, 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! "ΜΥΣΤΙΚΕΣ διαπραγματεύσεις ΗΠΑ, Ιράν και αραβικών χωρών για γενική κατάπαυση του πυρός..."

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και τα αραβικά κράτη έχουν ξεκινήσει μυστικές συνομιλίες με το Ιράν για μια συνολική κατάπαυση του πυρός στη Μέση Ανατολή με στόχο να ηρεμήσουν όλα τα μέτωπα του πολέμου ταυτόχρονα, αναφέρει το Κανάλι 12.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το Ισραήλ δεν συμμετέχει επί του παρόντος στην πρωτοβουλία, αλλά προσθέτει ότι ανώτεροι Ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν ενημερωθεί σχετικά.
Το δίκτυο σημειώνει ότι δεν είναι σαφές πώς οι προσπάθειες θα επηρεάσουν τη Γάζα, η οποία είναι πιο περίπλοκη από τα υπόλοιπα μέτωπα λόγω της επιθυμίας του Ισραήλ να συνεχίσει να πολεμά ακόμη και μετά από μια πιθανή συμφωνία ομηρίας και της απαίτησης της Χαμάς για αποχώρηση του Ισραήλ σε οποιαδήποτε συμφωνία.
Ένας από τους ανώτερους ισραηλινούς αξιωματούχους δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε θέση ισχύος, μια κατάπαυση του πυρός θα γίνει με τους δικούς μας όρους, συμπεριλαμβανομένης της απόσυρσης [της Χεζμπολάχ] πέρα από τον ποταμό Λιτάνι [Litani] και της διάλυσης όλων των στρατιωτικών εγκαταστάσεων της Χεζμπολάχ σε περιοχές κοντά στα σύνορα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου