Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 04, 2024

Πακιστάν: Λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό – Επτά νεκροί και δεκαεννέα τραυματίες

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η ανατροπή λεωφορείου σήμερα στην επαρχία

Μπαλουτσιστάν, στη νοτιοδυτική περιοχή του Πακιστάν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά άνθρωποι, ενώ άλλοι 19 τραυματίστηκαν. Την είδηση επιβεβαίωσε τοπικός αξιωματούχος.


Σύμφωνα με τον Ουασίμ Μπαΐγκ, εκπρόσωπο των περιφερειακών υγειονομικών αρχών, αρκετοί από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μεταξύ αυτών υπάρχουν γυναίκες και παιδιά. Ο ίδιος σημείωσε ότι οι περισσότεροι επιβάτες του μοιραίου λεωφορείου κατευθύνονταν σε γάμο.

 Από τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, προκύπτει ότι η αιτία του δυστυχήματος ήταν η έκρηξη ενός ελαστικού, γεγονός που έκανε τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, οδηγώντας το εκτός πορείας και προκαλώντας την πτώση του σε γκρεμό.

Τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα αποτελούν συχνό φαινόμενο στο Πακιστάν, καθώς αποδίδονται κυρίως στην κακή κατάσταση των δρόμων, την ελλιπή συντήρηση των οχημάτων και τη συχνά επικίνδυνη οδήγηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου