Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 19, 2024

«ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΑ στο κεφάλι ο θάνατος του Σινουάρ!» αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής...

 

Ο Γιαχία Σινουάρ σκοτώθηκε από πυροβολισμό στο κεφάλι, δήλωσε την Παρασκευή ο Σεν Κούγκελ, επικεφαλής του Ιατροδικαστικού Ινστιτούτου του Ισραήλ, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία του πτώματος του ηγέτη της Χαμάς, ανέφερε η εφημερίδα The New York Times.
Ο Σινουάρ ήταν σχετικά χλωμός, πρόσθεσε, «κάτι που θα ήταν λογικό για κάποιον που πιστεύεται ότι περνούσε μεγάλο μέρος του χρόνου του σε υπόγειες σήραγγες», αλλά είχε υγιές βάρος πάνω από 70 κιλά «και δεν έδειχνε πολλά σημάδια κακής διατροφής», είπε ο Κούγκελ.
Οι ισραηλινοί στρατιώτες έφεραν αρχικά ένα από τα δάχτυλα του Σινουάρ για να ξεκινήσει η ταυτοποίησή του, πριν η σορός του μεταφερθεί στο Ισραήλ το βράδυ της Πέμπτης, δήλωσε ο Κούγκελ. Ο ηγέτης της Χαμάς είχε επίσης τραυματιστεί στο χέρι κατά τη διάρκεια της μάχης που οδήγησε στο θάνατό του, πρόσθεσε.
Ο πυροβολισμός κατά πάσα πιθανότητα έλαβε χώρα κάπου μεταξύ του βίντεο από το ντρόουν που τον κατέγραψε τραυματισμένο στην πολυθρόνα μέσα στα ερείπια, και το δεύτερο βίντεο της οβίδας από το άρμα μάχης, που όρισε και το τελευταίο σκηνικό θανάτου – όταν φωτογραφήθηκε θαμμένος μέσα στα μπάζα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου