Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 04, 2024

Βηρυτός: Σφοδροί βομβαρδισμοί της Ισραηλινής Αεροπορίας – Βίντεο από το πλήγμα σε αποθήκη δίπλα στο αεροδρόμιο

Πηγή προσκείμενη στη Χεζμπολάχ ανέφερε ότι σήμερα ισραηλινό

χτύπημα στόχευσε μια αποθήκη δίπλα στο αεροδρόμιο της Βηρυτού.


«Μια ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στόχευσε μια αποθήκη δίπλα στο αεροδρόμιο» ανέφερε πηγή στο AFP, ζητώντας ανωνυμία για να συζητήσει ευαίσθητα θέματα, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το τι περιείχε το κτίριο.

 Η αναφορά έρχεται μετά την αναφορά λιβανέζικων μέσων ενημέρωσης για δύο ξεχωριστά ισραηλινά πλήγματα σήμερα στο νότιο προάστιο της Βηρυτού, προπύργιο της Χεζμπολάχ, γνωστό ως Νταχίγια. Η συγκεκριμένη πληροφορία συνοδεύεται και από βίντεο με μία πολύ ισχυρή έκρηξη.


Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ ανακοίνωσαν επίσης ότι χθες η πολεμική αεροπορία έπληξε 15 στόχους της Χεζμπολάχ στην Βηρυτό.
Οι στόχοι περιλάμβαναν εγκαταστάσεις κατασκευής όπλων, αποθήκες όπλων και άλλες υποδομές, αναφέρει ο στρατός.


Οι IDF λένε ότι έλαβαν μέτρα για τον μετριασμό της βλάβης των αμάχων στα πλήγματα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης “πυρομαχικών ακριβείας” και της εναέριας επιτήρησης.

“Η τρομοκρατική οργάνωση Χεζμπολάχ έχει σκόπιμα ενσωματώσει τις εγκαταστάσεις παραγωγής όπλων και τα όπλα της κάτω από κτίρια κατοικιών στην καρδιά της πόλης της Βηρυτού, θέτοντας σε κίνδυνο τον πληθυσμό της περιοχής”, προσθέτει ο στρατός.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου