Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 26, 2024

Αμφιλοχία: Επανέρχεται η υδροδότηση μετά από βλάβη στο Δίκτυο της ΔΕΗ

Σήμερα, Σάββατο 26 Οκτωβρίου, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις στην

Αμφιλοχία βρέθηκαν χωρίς νερό, εξαιτίας μιας απροσδόκητης βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ που επηρέασε τη λειτουργία των κεντρικών αντλιοστασίων. Το συμβάν αυτό ήρθε σε μία μέρα με αυξημένη κατανάλωση, καθώς πολλοί επισκέπτες βρίσκονται στην πόλη για το τριήμερο.


Η διακοπή της ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια προκάλεσε προσωρινά προβλήματα, αφήνοντας την πόλη χωρίς παροχή νερού τις μεσημεριανές ώρες. Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής βρέθηκαν αντιμέτωποι με δυσκολίες, προσπαθώντας να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες χωρίς νερό. Ωστόσο, η ΔΕΗ και οι τοπικές αρχές αντέδρασαν άμεσα, θέτοντας σε εφαρμογή τις απαραίτητες διαδικασίες για την αποκατάσταση της βλάβης.


Οι τεχνικοί εργάστηκαν μεθοδικά για την επαναφορά της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στα αντλιοστάσια, επιτρέποντας την εκ νέου τροφοδοσία των δικτύων ύδρευσης. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τις τοπικές αρχές, τα αντλιοστάσια έχουν ξεκινήσει ήδη τη λειτουργία τους και γεμίζουν σταδιακά τις δεξαμενές νερού. Υπολογίζεται ότι μέχρι το βράδυ η υδροδότηση θα έχει αποκατασταθεί σε όλη την πόλη, εξασφαλίζοντας επάρκεια νερού για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου