Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 07, 2024

Θανάσης Τσαλταμπάσης – Αγοραστή Αρβανίτη: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο – Η συγκινητική τελετή στο Κορωπί

 

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη ενώθηκαν με τα

ιερά δεσμά του γάμου, επισημοποιώντας την πολυετή σχέση τους. Το απόγευμα της Κυριακής 6 Οκτωβρίου στο Κορωπί, οι δυο τους μοιράστηκαν αυτή την ξεχωριστή στιγμή με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συγγενείς, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό τους για να τους ευχηθούν στο νέο κεφάλαιο της κοινής τους ζωής.


Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 15 χρόνια, και από το 2023 είχαν ήδη τελέσει πολιτικό γάμο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γνωστός ηθοποιός είχε τότε αποκαλύψει πως επιθυμούσε να κρατήσει το γεγονός ιδιωτικό, μακριά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το 2024, ο Θανάσης και η Αγοραστή έγιναν γονείς, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη τους, η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης έχει μιλήσει με συγκίνηση για την εμπειρία της πατρότητας, περιγράφοντας τη μεγάλη αλλαγή που έφερε στη ζωή του, γεμίζοντάς τον με ανεπανάληπτα συναισθήματα.

Την ημέρα του γάμου, φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν μαζί τους. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος, στενός φίλος του Θανάση, ο οποίος ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από την τελετή στα social media, αποτυπώνοντας το κλίμα χαράς και συγκίνησης που επικρατούσε.

Η μέρα αποτυπώθηκε σε πολλές φωτογραφίες, όπως και ένα στιγμιότυπο με τους νεόνυμφους να ποζάρουν χαμογελαστοί, φανερά συγκινημένοι. Το ζευγάρι, όπως συνηθίζει, κράτησε την τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προτιμώντας να μοιραστεί την εμπειρία αυτή με τα πιο κοντινά του πρόσωπα. Στιγμές από την τελετή μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλοι γνωστοί, όπως η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Νικόλ Παναγιώτου.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:11
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:05
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:15


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου