Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 20, 2024

«Ανακάλυψα ότι δεν είμαι βιολογικός πατέρας του παιδιού μου έπειτα από τεστ DNA που έκανα κρυφά» – Δεν έχει αποφασίσει αν θα το πει στη σύζυγό του

Ένας άνδρας αποκαλύπτει ότι έμαθε πως, το έξι μηνών μωρό του, δεν είναι δικό του παιδί. Την ανακάλυψη την έκανε με ένα μυστικό τεστ DNA μετά από κάποιες υπόνοιες που του δημιουργήθηκαν, αφού είδε τη γυναίκα του να γράφει μήνυμα στο τηλέφωνο χαμογελώντας. Εκείνη τη στιγμή, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Τα αποτελέσματα του ράγισαν την καρδιά, αφού επιβεβαίωσαν την απιστία της συντρόφου του.


 Γράφοντας σχετικά με την κατάστασή του στα social media, ο άνδρας άφησε πολλούς χρήστες του διαδικτύου με το στόμα ανοιχτό.

Γράφοντας μια ανάρτηση στο Reddit, στο thread με τίτλο r/offmychest, ο χρήστης @thoughtsouthere έγραψε «Έκανα τεστ πατρότητα κρυφά από τη γυναίκα  μου, το παιδί δεν είναι δικό μου».

Ομολόγησε πως «Ήξερα για πάνω από έναν μήνα ότι με απατά. Δεν είμαι σίγουρος για πόσο καιρό. Το να τη βλέπω να συνεχίζει τη ζωή της λες και δεν τρέχει τίποτα, με κάνει να θέλω να ουρλιάξω. Τη βλέπω που στέλνει μηνύματα και χαμογελάει, λέγοντάς μου ότι μιλάει με την αδελφή της, ενώ ξέρω ότι επικοινωνεί μαζί του».

«Από τότε που άρχισα ν’ αναρωτιέμαι αν το παιδί είναι δικό μου, είχα πάντα ένα σφίξιμο στο στομάχι. Δεν άντεχα άλλο» σημειώνει. Μετά το κρυφό τεστ πατρότητας, ο άνδρας, είπε: «Δεν είναι δικό μου το παιδί».

Σαφώς διαλυμένος από τα αποτελέσματα, ο χρήστης του Reddit έγραψε: «Πονάω πολύ. Κρατιέμαι διαρκώς να μην βάλω τα κλάματα, εκείνη ακόμη δεν ξέρει τίποτα».

«Σπατάλησα πέντε χρόνια από τη ζωή μου»

«Δεν μπορώ να μείνω με κάποια που με έχει πληγώσει τόσο βαθιά. Πέντε χρόνια πεταμένα, έτσι».

«Κάθε νύχτα, όπως απόψε, θέλω να μαζέψω τα πράγματά μου και να φύγω όσο κοιμάται. Να μην την ξαναδώ στα μάτια μου. Είμαι διχασμένος». Ο άνδρας μοιράζεται τις σκέψεις του, λέγοντας: «Είμαι διχασμένος, επειδή βλέπω το μωρό να κοιμάται στην κούνια του και δεν θέλω να το εγκαταλείψω».

«Μπορεί να μην είναι βιολογικό μου παιδί, όμως εξακολουθώ να τον αγαπάω. Όσο και προσπαθώ να μην νιώθω έτσι. Ραγίζει η καρδιά μου».

«Η ιδέα και μόνο ότι δεν θα τον ξαναδώ μου δημιουργεί άγχος».

«Νιώθω να ραγίζει η καρδιά μου, δεν το αντέχω». «Τώρα που γράφω είναι μεσάνυχτα και κοιμάται στην αγκαλιά μου. Μόνο όταν τον κρατάω ηρεμώ».

«Το παιδί δεν φταίει σε τίποτα, όπως και εγώ άλλωστε. Δεν ξέρω τι να κάνω από εδώ και πέρα».

Οι απαντήσεις των αναγνωστών

Οι χρήστες της πλατφόρμας έμειναν άναυδοι από την κατάσταση του άνδρα και έσπευσαν να σχολιάσουν, εκφράζοντας τις σκέψεις και δίνοντας συμβουλές.

Ενώ πολλοί αναγνώστες της ανάρτησης τον συμβούλευσαν να πάει σε δικηγόρο, τον παρότρυναν επίσης να αφήσει τη γυναίκα του.

Ένας από τους χρήστες του Reddit τον παρότρυνε: «Μην της μιλήσεις προτού συμβουλευτείς δικηγόρο!!! Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου προκύψει αν προσπαθήσεις να μιλήσεις για κάτι τόσο σημαντικό σε κάποιον που ήδη σε μαχαιρώνει πισώπλατα με όσους τρόπους μπορεί».

«Λυπάμαι πολύ. Πήγαινε σε δικηγόρο, όπως σε παροτρύνουν όλοι. Να θυμάσαι, το παιδί αυτό, είναι ουσιαστικά δικό σου».

«Συγκέντρωσε στοιχεία και αποδείξεις, κοίτα να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να ενημερωθείς για το τι πρέπει να κάνεις. Λυπάμαι πολύ».

Ένας άλλος, συμπλήρωσε: «Πρέπει να την αφήσεις τη γυναίκα αυτή, είναι αηδιαστική που σε απάτησε. Σε αναγκάζει να φροντίζεις ένα παιδί που ξέρει ότι δεν είναι δικό σου».

Ένας τρίτος, σημείωσε: «Πιστεύω ότι πρέπει να πας σε έναν δικηγόρο. Αυτός θα σε καθοδηγήσει».

 «Όπως είπαν και οι υπόλοιποι, συμβουλεύσου έναν δικηγόρο. Τον μεγαλώνεις εσύ από τότε που γεννήθηκε».

«Τον κρατάς αγκαλιά και του δίνεις αγάπη. Να συνεχίσεις να το κάνεις και να κρατήσεις επαφή μαζί του, άσχετα από το τι θα γίνει με την μητέρα».

Τέσσερα σημάδια της απιστίας

Ο ιδιωτικός ερευνητής Aaron Bond αποκαλύπτει τέσσερα προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας ίσως σας απατά

  • Παίρνουν παντού μαζί τους το τηλέφωνο. Στις στενές συντροφικές σχέσεις, οι σύντροφοι ξέρουν ο ένας τον κωδικό του άλλου. Αν αλλάξουν οι συνήθειες και οι συμπεριφορές γύρω από το τηλέφωνο, κάτι δεν πάει καλά.  Ο Aaron εξηγεί: «Αν ο σύντροφος αλλάξει κωδικό ή αν αρχίσει να παίρνει το τηλέφωνο όπου και αν πηγαίνει, αυτό είναι ένα σημάδι ότι μπορεί να σας απατά». Παρατηρήστε πως αφήνουν το τηλέφωνο όταν δεν το χρησιμοποιούν. Αν το αφήνουν με την οθόνη προς τα κάτω, ίσως να κρύβουν κάτι.
  • Σας μιλούν λιγότερο για την ημέρα τους. Ένας άπιστος σύντροφος μπορεί ν’ αρχίσει να σας αποφεύγει, είτε επειδή νιώθει τύψεις, ή επειδή είναι ευκολότερο να αποφύγουν να σας πουν ψέματα. Αν νιώσετε ότι ο σύντροφός σας έχει αρχίσει να σας αποφεύγει και δεν θέλει να μοιράζεται πράγματα μαζί σας, αν έχει σταματήσει να σας μιλάει για την ημέρα του, αυτό είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι. Οι σύντροφοι που απιστούν, αποφεύγουν να μιλούν για την ημέρα τους, ή μιλούν λιγότερο, επειδή είναι δύσκολο να χειριστείς την απιστία. Είναι αδύνατον να θυμάσαι τόσα ψέματα και μπορεί κάποια στιγμή να σε πιάσουν, εξηγεί ο Aaron.
  • Αλλαγές στη σεξουαλική διάθεση. Η λίμπιντο του συντρόφου μπορεί ν’ αλλάξει για πολλούς λόγους, άρα αυτό δεν είναι πολύ αξιόπιστο σημάδι της απιστίας, μπορεί όμως να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι.  Σύμφωνα με τον Aaron: «Οι άπιστοι δεν κάνουν πολύ σεξ στο σπίτι, επειδή έχουν άλλον ερωμένη / εραστή, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις όπου κάνουν σεξ επειδή αισθάνονται τύψεις και χρησιμοποιούν το σεξ ως τρόπο να κρύψουν την απιστία. Μπορεί επίσης, να παρατηρήσετε ότι ο σύντροφός σας έχει αρχίσει να κάνει καινούργια πράγματα στο σεξ, τα οποία δεν έκανε πριν».
  • Γίνονται αρνητικοί προς τον / τη σύντροφο: Ξέρουν ότι η απιστία είναι λάθος, και επειδή εκείνοι νιώθουν καλά, προκαλείται ένταση και άγχος που πρέπει να δικαιολογήσουν. Διοχετεύουν στον σύντροφο την ένταση από τη σύγκρουση που βιώνουν. Ίσως προσπαθήσουν να πείσουν τον εαυτό τους ότι εσείς είστε το πρόβλημα και ίσως αρχίσουν να σας ασκούν κριτική, από το πουθενά. Από ασήμαντες αφορμές, όπως το ότι δεν βγάλατε τον σκύλο βόλτα ή ότι δεν πλύνατε τα πιάτα, θα κάνουν ολόκληρο ζήτημα. Αν δημιουργούν προβλήματα από το πουθενά, αυτό είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι μπορεί να σας απατούν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου