Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 23, 2024

Έλον Μασκ: Η πρώην του Grimes νιώθει «πολύ λιγότερο gay» μετά την εγκυμοσύνη της στα τρία παιδιά τους

Με την ανάρτηση της η τραγουδίστρια και μητέρα τριών παιδιών με τον Έλον Μασκ, Grimes, έχει προκαλέσει βροχή οργισμένων αντιδράσεων στο X
 



Η πρώην σύντροφος του Έλον Μασκ, Grimes, πυροδότησε debate στο X/Twitter την Τρίτη, δηλώνοντας ότι ένιωσε μια αλλαγή στη σεξουαλικότητά της μετά την εγκυμοσύνη της.


Η Καναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, 36, συνόδεψε την ανάρτηση της με μια ερώτηση προς τους 1,3 εκατομμύρια ακολούθους της: «Εξηγούνται όλα αυτά από τις ορμόνες;»

«Έγινα πολύ λιγότερο gay μετά την εγκυμοσύνη μου», εξομολογήθηκε η καλλιτέχνης του Flesh Without Blood, που έχει τρία παιδιά με τον CEO της Tesla, Έλον Μασκ.

«Η ικανότητά μου να επικεντρώνομαι στην ανάγνωση και τη γραφή είναι στο ζενίθ, όπως και η γενική δημιουργικότητά μου, αλλά η ικανότητά μου να επικεντρώνομαι σε ‘τεχνικά’ πράγματα μειώθηκε *πολύ*» έγραψε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει πλέον στον πρώην σύντροφο και πατέρα των παιδιών τους.

Η ανάρτηση της πυροδότησε διαμάχη online.

Όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς θέλει να πει με το tweet της, η Grimes ξεκαθάρισε ότι τώρα νιώθει «λιγότερο ενδιαφέρον να βγαίνει με κορίτσια».




Κάποιοι χρήστες της απάντησαν να ελέγξει τα επίπεδα τεστοστερόνης και δεϋδροεπιανδροστερόνης της, ενώ άλλοι της είπαν ότι η εγκυμοσύνη είχε αυξήσει την παραγωγή προγεστερόνης της.

Η προγεστερόνη είναι γνωστό ότι επηρεάζει τα επίπεδα της σεξουαλικής επιθυμίας, αλλά όχι απαραίτητα τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Άλλοι, ωστόσο, απλώς χρησιμοποίησαν το tweet ως ευκαιρία για να επιτεθούν στον Έλον Μασκ.

«Νομίζω ότι αυτό οφείλεται απλώς στο ότι βρέθηκες σε μια ετεροφυλόφιλη σχέση με έναν μεγαλομανή», έγραψε ένας χρήστης. «Νιώθω ότι αυτό θα με έκανε περισσότερο gay» απάντησε εκείνη.

«Ο Έλον κατέστρεψε το twitter για να το δει αυτό», έγραψε ένας δεύτερος.

«Θεέ μου, δώσε μου τη δύναμη να γίνω πιο gay μετά την εγκυμοσύνη», αστειεύτηκε τρίτη.


«Νομίζω ότι αυτό οφείλεται απλώς στο ότι βρέθηκες σε μια ετεροφυλόφιλη σχέση με έναν μεγαλομανή», έγραψε ένας χρήστης. «Νιώθω ότι αυτό θα με έκανε περισσότερο gay» απάντησε εκείνη.

Μια οικογένεια μέσα στην έχθρα

Η Grimes έχει τρία παιδιά με τον μεγιστάνα της Tesla και φανατικό υποστηρικτή και σύμμαχο του Ντόναλντ Τραμπ, Έλον Μασκ, με τον οποίο είχε σχέση από το 2018 και 2023.

Τον τετράχρονο X Æ A-12 Musk, την τρίχρονη Exa Dark Sideræl και τον Techno Mechanicus, του οποίου η ακριβής ηλικία δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Μετά το τέλος της σχέσης τους Grimes και Έλον Μασκ βρίσκονται συχνά σε δημόσιες αντιπαραθέσεις -η μάχη για την επιμέλεια των τριών μικρών παιδιών τους είναι ένας μόνο λόγος για αυτό.


Νωρίτερα φέτος, η σταρ της μουσικής εξέφρασε την υποστήριξή της στην τρανς κόρη του Μασκ, Βίβιαν Γουίλσον. Ο Έλον Μασκ έχει επιτεθεί δημόσια στην κόρη του για την επιλογή της και έχει υποστηρίξει δημόσια ότι είναι «νεκρή» από τον «ιό της woke ατζέντας».

Στη συνέχεια η Γουίλσον επιτέθηκε στον πατέρα της με σειρά αναρτήσεων στο Threads.

Σε αυτές η τρανς κόρη του Έλον Μασκ αποδόμησε την εικόνα που προβάλλει ο μεγιστάνας της τεχνολογίας για τον εαυτό του και τη ζωή του.
«Κατά συρροή μοιχός, ψεύτης και υποκριτής»

Η 20χρονη Βίβιαν Γουίλσον περιέγραψε τον 53χρονο πατέρα της, με τον οποίο δεν έχουν εδώ και χρόνια καμία σχέση, ως κατά συρροή μοιχός, ψεύτης και υποκριτής.

Αναφερόμενη στα πολλαπλά σκάνδαλα προσωπικής και επαγγελματικής φύσης του πατέρα της η Γουίλσον απόρησε με την επιλογή του να υιοθετήσει το προφίλ ενός «χριστιανού και οικογενειάρχη».

«Δεν είσαι οικογενειάρχης, είσαι ένας μοιχός κατά συρροή που δεν σταματάει να λέει γ@@@να ψέματα για τα ίδια του τα παιδιά. Δεν είσαι χριστιανός, απ’ όσο γνωρίζω δεν έχεις πατήσει ποτέ το πόδι σου σε εκκλησία. Δεν είσαι υπέρμαχος της ισότητας και της προόδου. Όταν ήμουν 6 αποκάλεσες τα αραβικά «γλώσσα του εχθρού», έχεις δεχθεί ένα σωρό μηνύσεις για διακρίσεις και προέρχεσαι από το Απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής» είπε.
Η Grimes την υποστήριξε

Ο Μασκ φέρεται να έκανε unfollow την Grimes στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από ανάρτηση της Grimes ότι ήταν «για πάντα περήφανη» για τη Γουίλσον.

Η τραγουδίστρια έχει επίσης πει ότι προσπάθησε να εξηγήσει στον Μασκ το δίκαιο αγώνα για τα τρανς δικαιώματα, μετά το ιστορικό εμπρηστικών δηλώσεων του δισεκατομμυριούχου κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Η Grimes έχει επίσης εκφράσει την πεποίθησή της ότι ο Μασκ δεν «μισεί» την τρανς κοινότητα.

Ο Μασκ και η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ είναι από τους πιο μαχητικούς πολέμιους κατά των τρανς δικαιωμάτων με την τραφοβική τους ατζέντα να πυροδοτεί συχνά αντιδράσεις online.

Από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η τραγουδίστρια του You’ll Miss Me When I’m Not Around ήταν σε σχέση με τον Αμερικανό DJ Anyma.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου