Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 14, 2024

Nicole Kidman – Salma Hayek: Πήγαν να στηθούν για φωτογραφία και τσακώθηκαν μπροστά στις κάμερες

 

Μία στιγμή έντασης ανάμεσα στη Nicole Kidman και τη Salma Hayek κατέγραψαν φωτογράφοι κατά τη διάρκεια fashion show γνωστού οίκου μόδας.

Άλλη τροπή πήρε η συνάντηση της Νικόλ Κίντμαν και της Σάλμα Χάγιεκ στην επίδειξη του οίκου μόδας Balenciaga κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, με τις δύο κυρίες να έχουν μία έντονη στιγμή μπροστά στους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία που κάλυπταν το show.

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που τραβήχτηκε την ημέρα του fashion show που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 30 Σεπτεμβρίου, στο οποίο φαίνεται να δείχνει την Νικόλ Κίντμαν να σπρώχνει το χέρι της Σάλμα Χάγιεκ, όταν πήγαν να φωτογραφηθούν με την Κέιτι Πέρι.

Αφού ένας φωτογράφος ζήτησε “μία ακόμη” φωτογραφία, η Χάγιεκ προσπάθησε να γυρίσει την Κίντμαν προς τους φωτογράφους, καθώς είχε γυρισμένη την πλάτη της σε αυτούς, με την ίδια να αρπάζει το χέρι της και να το σπρώχνει μακριά.

Η ίδια τότε αφού συνομίλησε για λίγο με τη Σάλμα Χάγεκ φίλησε την Πέρι και αποχώρησε, ενώ αν και δεν είναι σαφές τι είπαν, όταν η Κίντμαν απομακρύνθηκε, η Χάγιεκ είπε: “Ναι, παρακαλώ. Συμβουλές“. Τότε, κάποιος – πιθανότατα η Κίντμαν – είπε: “Δεν το χρειάζεσαι“, και η Χάγιεκ απάντησε: “Το χρειάζομαι“.

Παρά το “θερμό επεισόδιο” η Χάγιεκ μοιράστηκε στιγμιότυπα από την εμφάνισή της στην επίδειξη μόδας, μέσα στα οποία περιλαμβάνονται και δύο λήψεις με την Νικόλ Κίντμαν και την Κέιτι Πέρι αντίστοιχα.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου